Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yalnışlar yanlız bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 lok lok lok lok lok lokman hekim.. der der der der der der der derdime bi çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Neden ? Neden oluyor bütün bunlar. Ben sadece düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kol kol kol kol kol kol red red red red red red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 horoza sormuslar, tavuk mu yumurtadan cikiyo yumurta mı tavuktan ben polemige girmem, semsiye acarim demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nane nane nane herşey bahane dasaanın kiyle beraber tek melodide okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 iyi action yaptık beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ahahaha önce kendi seviyesine çeker sonra şemsiye açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çok uzunum kavak gibi bebeklerim çorap gibi engellerim dalak gibi beynim küçücük malak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 i've opened my umbrella ella ella ee ee ee under my umbrella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 farkındayım farkındayım lalalalalalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 facetious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yumurta mı tavuktan çıkıyo? yoksa tavuk mu yumurtadan? dorycim ben bunu bilmem ama 2 sininde sonu tavada pişmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sığır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 gene başımda kavak yelleri bez bebeklerim uçuşuyor emolukta sınır tanımam beynim bana koşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 söğüş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 gerdim ben brandamı yazdım yazılarımı sonra oldum şekspir beni tutana mal kelepir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 peh ki ne peh savaşma söğüş [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 02:01 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kralmısınız ya oküüüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 söğüşle ne savaşcam sığır mıyım [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 02:03 tarihinde, Solkirans tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 beybin anadolunun sen yüce bir dağısın beni köyünün tepelerinde yıkasınlar yıkasınlarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 savaşma söğüş benle hayata yıvış benle emo günde normal günde patide yazış benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oQ. nası koydum ama küüyle lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aramazsan arama yar aramazsan arama zaten emo olmaz senden benim gibi bez adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar