paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ne giysem koltuğumun altında ter izleri peydah oluyor. Özellikle koyu renk şeyler giyemez oldum anasını satiim. Daha sonrada kuruyan terler beyaz bir leke bırakıyor. Bu problemime çözüm getirene tam bir milyon TL ödül verecğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 deotak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 koltuk altına botox yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Biraz kiloluysan onun etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 botox ne ya? poşet falan bağla direk bi gün idare eder seni işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oha poşet dedi. omuzlarına kova assın damlayan ter kovada biriksin hatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 poşeti sarkıtmıycakki abi bağlıyacak böyle aha dur streç film ile sar daha mantıklı , mantıklı derken poşete göre mantıklı tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 üzülüyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kişisel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bu halde otobüse binse pek kişiseli kalmaz ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Strec film falan sararsa kanser olur adam, manyak misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Siyah pazar poşeti sarmazsam bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hava sıcak tabiki terliyceksin. terlemeyi önleyecek hiçbirşeyde kullanma bence sağlıklı değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 beyaz iz birakiyosa cok tuzlu yiyosundur. bol bol su ic ayrica vucudun isiyi ayarlayamadigi icin surekli terliyo. hararetini almasi icin su icmen lazim surekli [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 16:52 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ter izi bırakması dandik roll on falan kullanıyosan ondan olabilir, bende olmuştu 3-4 tshirtüm 2 günde pert olmuştu. onun yanında benim de ayak ve götüm çok terliyo napçaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bu kadarını paylaşmayın bizimle bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 soğuk su içtiğin zaman vücuttaki damarların daralıo ve terlemeye neden oluo. sıcak sıvılar içtiğin zaman da tam tersi damarlar genişlio ve sıvı vücutta kalıyo. o yüzden terlediğin zaman çay gibi şeyler içersen az da olsa azaltır terini. bi de yemek yedikten sonra çok terliosun. vücut sindirimi yapmak için bi enerji harcıo ve sen hareket de edersen çok fazla terliosun. sürekli sebze fln yemeye çalış ve çok da sıvı tüketme. ne kadar çok sıvı o kadar çok ter demek. ama hiç bi şey içmemezlik de yapmican tabi. çünkü kaybettiğin sıvıyı geri isticektir vücut. yeteri kadar iç diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çay olayı en büyük yalan. tuttular beni terlıodum çay iç çay iç bayılıodum resmen sıcaktın ve terden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bende yaradı işe. sende olabilir mi sorun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 %50 %50 bence ikimizdede olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bende sicak havalarda cay falan ictigimde terliyorum valla buyuk yalan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aluminyumsuz antiperspirant kullan. poşet kullanma. koltuk altını traş et. her gün yıka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 burası çet degil. soguk ağda yap geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nivea dry stick. Süper icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar