paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ne giysem koltuğumun altında ter izleri peydah oluyor. Özellikle koyu renk şeyler giyemez oldum anasını satiim. Daha sonrada kuruyan terler beyaz bir leke bırakıyor. Bu problemime çözüm getirene tam bir milyon TL ödül verecğim.
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 botox ne ya? poşet falan bağla direk bi gün idare eder seni işte
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oha poşet dedi. omuzlarına kova assın damlayan ter kovada biriksin hatta?
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 poşeti sarkıtmıycakki abi bağlıyacak böyle aha dur streç film ile sar daha mantıklı , mantıklı derken poşete göre mantıklı tabii ki.
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bu halde otobüse binse pek kişiseli kalmaz ama?
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Strec film falan sararsa kanser olur adam, manyak misiniz
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Siyah pazar poşeti sarmazsam bişey olmaz
WackY_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hava sıcak tabiki terliyceksin. terlemeyi önleyecek hiçbirşeyde kullanma bence sağlıklı değil çünkü.
riglous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 beyaz iz birakiyosa cok tuzlu yiyosundur. bol bol su ic ayrica vucudun isiyi ayarlayamadigi icin surekli terliyo. hararetini almasi icin su icmen lazim surekli [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 16:52 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
taz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ter izi bırakması dandik roll on falan kullanıyosan ondan olabilir, bende olmuştu 3-4 tshirtüm 2 günde pert olmuştu. onun yanında benim de ayak ve götüm çok terliyo napçaz :)
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bu kadarını paylaşmayın bizimle bi yere kadar.
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 soğuk su içtiğin zaman vücuttaki damarların daralıo ve terlemeye neden oluo. sıcak sıvılar içtiğin zaman da tam tersi damarlar genişlio ve sıvı vücutta kalıyo. o yüzden terlediğin zaman çay gibi şeyler içersen az da olsa azaltır terini. bi de yemek yedikten sonra çok terliosun. vücut sindirimi yapmak için bi enerji harcıo ve sen hareket de edersen çok fazla terliosun. sürekli sebze fln yemeye çalış ve çok da sıvı tüketme. ne kadar çok sıvı o kadar çok ter demek. ama hiç bi şey içmemezlik de yapmican tabi. çünkü kaybettiğin sıvıyı geri isticektir vücut. yeteri kadar iç diyorum sadece.
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çay olayı en büyük yalan. tuttular beni terlıodum çay iç çay iç bayılıodum resmen sıcaktın ve terden.
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bende yaradı işe. sende olabilir mi sorun =)
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bende sicak havalarda cay falan ictigimde terliyorum valla buyuk yalan o
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aluminyumsuz antiperspirant kullan. poşet kullanma. koltuk altını traş et. her gün yıka.
Öne çıkan mesajlar