Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acemi Soruları vol.01

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

Merhaba , En sonunda kafam bozuldu bastım formatı. Normal calısıyor artık swg .

Simdi Ben artisan cabalıyorum.Ama oyunu bilmiyorum. Survey device lar yaptım.. Mineral , geothermal , Flora ve chemical. Tarama yapıyorum. Herbirisi için bircok alt sınıf var.
a - Bunların farkları nedir ? Sanırım herbırısının farklı etkileri oluyor urettıgım cihazlara.

b- Survey yaptıgımda farklı % değerleri goruyorum. Herhanlde en yuksegı en ıyısıdır dıyerek sehırlerden fazla uzaklasmadan bulabıldıgım en yuksek degere gidiyor ve manuel resorce sample topluyorum. Bu işi makinalarla yapmak daha hızlı olacak herhalde. Ama nasıl ?

c- Level olayı gelmiş. Level nasıl atlayacagım.Uretim yaptıkca , survey yaptıkcamı ? Yoksa missionmu almam lazım ?

Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Resourcesların statları olur, ürettiğin şeylere etki eden onlar. Craft ekranında üretilen şeye neyin ne kadar etki ettiğini görebilirsin.

Survey ekranındaki yüzdelikler o alanda bulunan resources yoğunluğudur. Şehir içlerinde aramak pek mantıklı değil, açık alanlarda ara. Yüksek çıkan yerlere harvester dikmen lazım, survey sample ile aylar sürer toplamak.

NGE'de xp çeşiti tek olmuş, o yüzden eğer crafter olarak level 90'a bir an önce ulaşmak istiyorsan craft yap. Survey de craft de verir xp ama craftin ki açık ara daha fazladır, çünkü harcadığın resourcesla doğru orantılı verir. Ne kadar çok resources isteyen bir şey üretirsen o kadar xp alırsın. Bu yüzden hızlı kasmak isteyenler architect olarak kasarlar çünkü çok fazla resources ister, official forumda bir sürü rehber bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...