Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Amerika'da olduğum için önceden izleme fırsatı yakaladığım.. Türkiye'ye IMDB'ye göre 9 Kasım'da gelecek olan muhteşem komik bir film. Film tamamen American Pie gibi lise sonu heycanı ve gençliğini anlatıyor. Ama American Pie'dan ve gibilerinden bin kat daha iyi. Niye mi? İzleyince veya indirince siz de anlayacaksınız ki film BÜTÜN klişelerden kaçmış. Bütün gençlik filmlerini izlemiş biri olarak çoğu sahnenin sonunu tahmin ettim ama hiçbiri çıkmadı. Hatta çoğunda şaşırdım olan olaylara. Hayran kaldım. Hepinize tavsiye ederim. IMDB'de bile millet bayılmış.. puanı coşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aa bende merak ettim şimdi nası bişi cıkıcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 IMDB Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar