Popeye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bugun tatooine spde bi eleman gordum yanında 10 tane falan pet vardı exploit mi bu ? ( yani %90 oyledir de hani olur SOE sınırsız pet hakkı falan çıkarmıştır bi sorayım dedim :P )[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 http://pimpsare.us/up/files/screenShot0018.jpg buda konuyla ilgili screenshot :) Lokat denen herifin ordaki bütün petler ( atst hariç ) he bide bahtsız bi rebel var oraya overt olarak gelen :) (nerden bilsin garip kendisini 10 tane petle karşılıyacaklarını)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Master CH maksimum 3 pet çıkarabiliyor, levelları toplamı 70'i geçmemek üzere, eleman titleına bakarak konuşursak master bile diil... Resimde petler çok açık gözükmüyo ama... Belki eleman ceday olabilir... :-P Kafayı yedim sonunda, tam paranoya, herkesin ceday olduğundan şüphe ediom... 8-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 :) eh be abi ne diyim ben sana, acilen prozac verin buna sakinlessin.[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Sad abi sen rebeldın niye imperial oldun, yoksa rebeldan impe dönünce ceday mı olunuyo??? Ben impden rebela dönsem olur muyum? Yoksa Sgecca gibi nötral olup hakemlik mi yapmaya başlasam???!!! Hebelüp hebelöp... Hebe höbö... lüp löp...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 devvo seni ve muhendisi imp faction alamaz zaten sigmazsiniz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ahahahahha :)[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar