Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Evet cevapları alıyım...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip oldukları tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Sadece onun mutluluğu için ona sadece arkadaşınmış gibi davranrak.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Olum dert babasımıyız... Hatun ispatla dedi gittik koskoca boyum kadar ayıcık aldım üstünde seni seviom yazıo hala inanmıo...(Aslında haklı sevmiom ama seviom gibi olmam gerekli) Ne yapıyım krolar gibi elime sprey boya yollara duvarlara illa yazımı yazcaz yane. Miktin senede yapmam öle bişi...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 02 Mart 2003 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 evet ağlamak çok etkilidir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Almasını bilmezsen karşılığını göremezsin. Almasını bilcen ben bi ispatlasam olay kopacak ama olmuo...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Dagger, 02 Mart 2003 16:37 tarihinde demiş ki: evet ağlamak çok etkilidir[hline] Niçin ağlıcam onun için mi? Pehhh hiçbi kız için ağlamaya deymez dagger bunu unutma...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 etkilemek için olm yoksa ağlanmaz yane[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Salla etkilemek için light moduna hayatta girmem yada kendimi küçük düşürmem... Zaten ağlasan bile bi süre sonra o kızın bi tarafı kalkar...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 onu sevdiğimden şüphe duyan bi kız bana güveni olmayan bir kızdır ve bana güvenmeyenlerle ilişkimi devam ettiremem dersin ve kızdan ayrılırsın[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Ayrılcaz ama önce bi alacağımızı alalım ondan sonra :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 xaero'nun amaci belli simdi , gecici olarak sevdigini belli etmesi lazim sonra gerisi onemli degil zaten gibi gorunuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: XaeroFarb, 02 Mart 2003 16:35 tarihinde demiş ki: Aslında haklı sevmiom ama seviom gibi olmam gereklicık cık cık[hline]Kurban olayım bu Opeth'e ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 yok öyle bişey boşver seviyom de gitsin inanmıyosa kendi bilir[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Sevgini ancak dediğin gibi " kesinlikle yapmam" dediğin şeyleri yaparak üstelik bundan zevk alrak yaptığın zaman ispatlarsın... Vay Be ![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Berk, 02 Mart 2003 20:14 tarihinde demiş ki: Sevgini ancak dediğin gibi " kesinlikle yapmam" dediğin şeyleri yaparak üstelik bundan zevk alrak yaptığın zaman ispatlarsın... Vay Be ![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… naptın ya sen , yeah...[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 sevgimi ispatlamam gerek yok[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Sevgi ispatlanamaz ki, eğer seviyosan seviyosundur ve eğer sevdiğin kız sana beni sevdiğini kanıtla diyosa senden maddi olarak çıkar sağlamaya çalışıyordur. Zaten o da seni sevse ööle beni sevdiğini ispatla diye bir laf söylemez. ha Berk iyi demişte, sevdiğin zaman bunları bilmeden yapıyorsun, bu nednele zevk alma konusu belli olmuyo :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: BonePART, 02 Mart 2003 20:41 tarihinde demiş ki: ne yapmamı istiyosun de sevdigimi solemememi mi de bunu kalabalık bi yerde yap baıra baıra seni cooooooooooookl sevıyorum xxxxxxx de delisin ehehe diye gulucek seni durdurmaya calısacktır euehue dah aiyi kanıt mı olur[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 43.5 Drunken Friaa -(Back to business) ..seler yapmam böle bişey belkide sevmediğim içindir kimseyi ama öyle şeyler yapmacık gelir bana[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Klasik Amerikan Filmi muhabbeti :)[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 "beni seven onu sevdiğimi anlar" BBG Uğur[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: BabacumMostors, 02 Mart 2003 22:02 tarihinde demiş ki: "beni seven onu sevdiğimi anlar" BBG Uğur[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Şekli koymuş hani :P[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 kırmızı güllerle görebileceği yere seni seviyorum yaz.. (türk filmi:)) tarık ak.n[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bu öneriyi başka bir arkadaşa da yapmıştım sana da yapıyım şimdi kendini şöyle yüksekçe bir yerden at en az 30 metre olsun bir arkadaşına da söyle, cesedinin fotoğrafını yollasın kıza böylece hem o sevdiğini anlar hem sen mutlu olursun hem de dünya boşu boşuna nefet tüketen bir insandan daha kurtulur alan memnun satan memnun[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 adam kızları kullanıyor sizde yardım ediosunuz suç ortakları[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: XaeroFarb, 02 Mart 2003 16:39 tarihinde demiş ki: said: Dagger, 02 Mart 2003 16:37 tarihinde demiş ki: evet ağlamak çok etkilidir[hline] Niçin ağlıcam onun için mi? Pehhh hiçbi kız için ağlamaya deymez dagger bunu unutma...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] bi kız için diil kimse için ağlamaya değmez...(vefatlar dışında..Allah göstermesin))[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar