Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

real lives 2007


horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde indie gaming sitelerinden birinde tesadüfen buldum bu oyunu.

oyunda dünyanın herhangi bir yerindeki birisi olarak hayat simülasyonu yaşıyorsunuz. böle, işe giriyosun, hastalanıyosun, evleniyosun filan. güzel bilgiler de var. çok keyifli çok öğretici bi oyun. çok eksikleri var ama yine de ben epey keyif aldım.

en son japon eski devlet bakanı adamım vardı, 50 yaşında emekli ettim, maldivlere yerleştim. 57 yaşında gitti herif mide kanserinden. :(

link
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya öyle de güzel işte.
günde bi kere oynamak iyi geliyo.
başka ülkeleri tanıyon. insanlar nası yaşıyo görüyon. yılların geçtiğini, hastalandığını filan görüyon. hep de istatistiksel yani. biraz önce 41 yaşındaki kadınım öldü depremde istanbulda :(

ayrıca enteresan bak, henüz türkiyeden başka mecburi askeriye olan bi yere rastlamadım. bi tanesinde draft etmişlerdi ama, vicdani olarak reddettim. türkiyede ya askere gidiyosun, ya da cevap vermiyosun, bürokrasi çok karmaşık olduu için takip etmiyolar kaçıyosun :))

güzel valla bilmiyom.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beninde doğdum, sonra birden kısır oldu adam. sonra evdelendik evlat edindik filan. sonra ganaya göçtüm. lan o da ne kadın hamile kaldı diyo. bi de utanmadan 3 tan seçenek vermiş. doğrusun, adopted versin ya da reddet diyo. kill seçeneği olmalıymış bence :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

infertility di mi.
o benim malezyada doğup istanbulda ölen kadın da öyleydi. onun da çocuğu oldu. birden hamilesin dedi. hayır kadın yani... demek ki dedim, kısırlık kesin bişi diilmiş.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:37 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16 yaşında babam alkolizmden öldü. Bir yıllık ilişkim oldu, terk edildim. Sigaraya başladım, uyuşturucuya başladım. 19 yaşımda bir kızla tanıştım ve aşık oldum. Karşılıklı olduğunu öğrendim. 8 yıl boyunca evlilik teklif etmemek için kendimi tuttum. 27 yaşımda teklif ettim ve reddedilip bırakıldım. 32 yaşımda kramplarım başladı. 40 yaşında yeni bir bayanla tanıştım ve aynı yıl içinde terkedildim. 55 yaşımda gırtlak kanserine yakalandım.56 yaşında evime hırsız girdi ve 20bin Euro mu çaldı. Aynı yıl annem vefat etti. 57 yaşımda kanserden öldüm.

İnsanın içini karartıyor bu be.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...