horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 geçenlerde indie gaming sitelerinden birinde tesadüfen buldum bu oyunu. oyunda dünyanın herhangi bir yerindeki birisi olarak hayat simülasyonu yaşıyorsunuz. böle, işe giriyosun, hastalanıyosun, evleniyosun filan. güzel bilgiler de var. çok keyifli çok öğretici bi oyun. çok eksikleri var ama yine de ben epey keyif aldım. en son japon eski devlet bakanı adamım vardı, 50 yaşında emekli ettim, maldivlere yerleştim. 57 yaşında gitti herif mide kanserinden. :( link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 güzel oyun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 teferruatlıya benziyo be anacım :/ popomundo bi yanda, uo bi yanda, bi bu eksik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ╔╗╔═╦╗ ║╚╣║║╚╗ ╚═╩═╩═╝ güzelmiş :) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 20:54 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 iyide biz bunları zaten yapıyoruz. yapamayacağımız şeyler olsa ya oyunda. hetşat, uzay korsanlığı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya öyle de güzel işte. günde bi kere oynamak iyi geliyo. başka ülkeleri tanıyon. insanlar nası yaşıyo görüyon. yılların geçtiğini, hastalandığını filan görüyon. hep de istatistiksel yani. biraz önce 41 yaşındaki kadınım öldü depremde istanbulda :( ayrıca enteresan bak, henüz türkiyeden başka mecburi askeriye olan bi yere rastlamadım. bi tanesinde draft etmişlerdi ama, vicdani olarak reddettim. türkiyede ya askere gidiyosun, ya da cevap vermiyosun, bürokrasi çok karmaşık olduu için takip etmiyolar kaçıyosun :)) güzel valla bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya bir şey yapabiliyor muyuz bu oyunda öyle 7 ayaşına kadar geldim boş boş. mesela din değiştirme evden kaçma filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 din değiştirme var mı bilmiyorum da okula mokula gitçen. dur bi öl hayırlısıyla da anlarsın yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 benm hindu olmak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hoş oyun Türkiye ye göç ettim şırnak'a şehit oldum Türk ordusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 19 yaşımda öldüm lan, mulple skleroz mu ne. halbuki hayallerim vardı benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aha 3 yaşamımda doldu :( ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 33 years old Died at age 33 from an epileptic seizure. Endonezyada gül gibi yaşayıp gidiodum hatta polisliği kötüye kullanarak acayip para götürme hayalim vardı ama daha ilk deneyimimde yakalandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 beninde doğdum, sonra birden kısır oldu adam. sonra evdelendik evlat edindik filan. sonra ganaya göçtüm. lan o da ne kadın hamile kaldı diyo. bi de utanmadan 3 tan seçenek vermiş. doğrusun, adopted versin ya da reddet diyo. kill seçeneği olmalıymış bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 infertility di mi. o benim malezyada doğup istanbulda ölen kadın da öyleydi. onun da çocuğu oldu. birden hamilesin dedi. hayır kadın yani... demek ki dedim, kısırlık kesin bişi diilmiş. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:37 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 lan prostat kanserinden ölünür mü ya. ne güzel beninden kurtulmuşum. ganada voliyi vurup amerikaya göç etmişim. emekli olup tahitiye yerleştim. daha bi sene oturamadan ödlüm ya. hey allahım ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 3 yaşında malaryadan öldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sudanda doğdum 23 yaşında politic görüşlerim nedeniyle idam edildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ghanada 30 yasinda tecavuze ugradim, cocugum oldu, her turlu hastaligi kaptim, ailemden kalan mirasla izmire tasindim, bikac sene sonra da epilepsiden oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ahaha herkesin başına acıklı şeyler gelmiş ya.Peruda doğdum.82 yaşına kadar yaşadım ecelimle öldüm :D de haklarım bitti napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 16 yaşında babam alkolizmden öldü. Bir yıllık ilişkim oldu, terk edildim. Sigaraya başladım, uyuşturucuya başladım. 19 yaşımda bir kızla tanıştım ve aşık oldum. Karşılıklı olduğunu öğrendim. 8 yıl boyunca evlilik teklif etmemek için kendimi tuttum. 27 yaşımda teklif ettim ve reddedilip bırakıldım. 32 yaşımda kramplarım başladı. 40 yaşında yeni bir bayanla tanıştım ve aynı yıl içinde terkedildim. 55 yaşımda gırtlak kanserine yakalandım.56 yaşında evime hırsız girdi ve 20bin Euro mu çaldı. Aynı yıl annem vefat etti. 57 yaşımda kanserden öldüm. İnsanın içini karartıyor bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kızım lezbiyen oldu yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Sims'e benzettim, oynamadım çünkü delikanlı adam Sims ve türevlerini oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 of of of. delikanlı adam Sims oynamaz dendi, buradan ne kavga çıkar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Onu bekliyorum işte, kavga çıkınca eski kavgayı linklicem açılmıştı hesabından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar