-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 sanırım jedi olmaya giden yol bu arkadaslar... bakın arkadasın birine ne olmus http://members.cox.net/edgeslight/sith-holo.jpg http://members.cox.net/edgeslight/SITHUSED.jpg benim amacım bundan sonra holocron aramak bilginize duyrulur:)katılmak isteyen varsa her aksam oglen aramaya cıkıyorum burdan yazsınlar... ama ilk cıkan benim:))[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 nereden bulabileceigimi bilen varsa yazarsada cok sevinirim:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 zevkle katilirim hem arada duel de yapariz :)[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 /yell selling Jedi Holocron!!! Unused!!! Looted from NS Protector!!! only for 500k!!! :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Sadece Master Architectlermi jedi oluyomuş nedir yani. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ha unutmusum Prison'da bi şekilde Dark Jedi mission alınabiliniyomus.5 kişi toplassak (benden baska bi ch daha lazim.) Rahat cıkarırız gibime geliyo.Oyunda konusalim jinnz'cim. A deep voice tells devvo that "In order to continue your path towards to absolute power,you must help your friends" P.S:2. sith holocron benim :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 17 October 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bu arada adamın bank accounta bakar mısınız??? 2.363.870 Kredi... :-O :-o[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Enginar, 17 October 2003 13:58 tarihinde demiş ki: (benden baska bi ch daha lazim.) Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 17 October 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Benden daha iyi başka CH mi bulcan??? Bi de master ch yiz yani!!! Bensiz bişi yapmayın keserim valla, akşam 9.30da online ım... Bekleyin!!![hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 "In order to continue your path towards to absolute power,you must learn Master Architect." ???? Bu ne lan, o kadar kastık, master ch master ranger olduk. Bu kafasına göre mesaj mı vercek, git master dancer ol, master droid engineer ol! falan...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Master architect ten sonra master commando ol demiceği ne malum.Sonrada master bilmem ne.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Escobar, 17 October 2003 14:35 tarihinde demiş ki: Master architect ten sonra master commando ol demiceği ne malum.Sonrada master bilmem ne.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Pearce baba tutup da sana Master Image Designer ol demesin??? :-D Koskoca master commando Pearce, olacak makyöz Pearce, milletin saçını başını falan yapcan... :-p[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 sımdı aklıma su da geldi jedi olabılmek ıcın en az 2 konuda amster olmak lazım dıe duymustum yola buradan cıkarsak eger abımız henuz 2 masterını almamaıs ve master archıtect yolunda ılerlıyo olabılır ve bu mesaj buna ıstınaden olabılır. dathomırde holocron bulan bı baska elemana da ha absurt bısı cıkmıs, tam hatırlamıyorum ama dathomırde buldugunda bu genıs alanda bılgılen yada burayı aydınlat gıbı bısı dıyıp senın hotpant (sanırım sıcak nefes) le ilgili bisiler lazım demıs asıl bu ne demek sımdı bu deep voice kardes bayya mantıksız bı kardese benzıyor., ne dersiniz.[hline]sad eclipse - BountyHunter [Bu mesaj sadATS2 tarafından 17 October 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 "In order to continue your path towards to absolute power,you must learn Master Karpuz Hülleciliği."[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Yav bu screenshotlarda adamin ismi görünüyo master architect olunca bu adam millet gelir keser onu sakat diil mi bu durum??[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 "Ahhh yes but the cunning plan seems to be for the Holocrons to suggest you need to master a profession that is exactly opposite to what you already have (in many cases at least), so not everybody will be bothered untraining their painstakingly created pvp god character and retrain it as a chef." "So I take it that if you change career paths you are not guranteed to open your FS slot?" "the holocrons give hints to getting your force sensitive slot opened. They are dropped from Mobs everywhere but mainly i have seen on Dantooine." "You can get 2 different types of Holocron, Sith ones and light ones. They drop from Force Sensitive Mobs/nameless NPC's on Dantooine like force wielding thingamajigs they have a 'Use' optoin on the radial menu. They CAN be traded... They give you a HINT as to which path to follow to aquire a FSCS They come up with either Master such and such a profession, or 'continue with the path you have chosen', which seems to mean that you need to master one of the professions you already have. Mastering that profession is NOT garunteed to unlock the FSCS (That would be way tooo easy)" Burdan anlaşılanlara göre bundan sonra dantoine de kamp kuruyoruz...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 aaaabi gec maymun olucaz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Anlasilan bir sey bana gore ,karmakarışık... Simdi iki elite warrior master ım var bana diyecek sen master dancer ile image designer ol oylemi ?? ve bunları yapsamda FS acılcagi garanti degil ,yerim ben böyle jediliği....Ben ilgilenmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Millet bu holocronlara inanirsa maymun olacak kendini kaybedecek. Dathomirde ustunde sadece sıcak tutacak bir pantolonla sag sola kosturan deliler gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 abi ben oyunda bunu bi herifin vendorunda gördüm.. yani jedi holocron diye adam satıyodu hemde sürüsüne bereket.. belki onlar bi işe yaramıodu bilemem ama öleydi...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya ole deme arnacigim bi denemekte fayda var, adamın belki keyfi gelir der ki al ulan sana bedavadan jedi, hic bisi arama otur pasam sen tavsan kanı cayını ıc olmadı mılletı kes onların kanını ıc dımı ama, ılla maymun olacaz dıye bısı yok bunlar bızı caydırmamalı, factıon ısı ve master bh ısı bı kenara bırakıla ve hemen holocron pesıne dusule, baktın olmadı butun holocronlar toplana acık arttırmayla yuksek fıyatta satıla olmadı deep voice un kafası vurula.hatta olmadı bana jedılık vermedınız dıe sony tehdıt edıle ve hatta protesto edıle.bla bla bla :) :) :)[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Milleti maymun etcekler takarım bole sony'e.Desinki sukadar vakit gecircen sole olcan falan fisman bolede bi jedi olcan damage olayin biraz fazla olur okadar.Bu neye holocronu cartı curtu.Jedi olan ben allahim diye gezer oyunda.Istemez jedi falan bu tip işlerle uraşanlarıda protesto ediyorum![hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 dantooinedeki dark jedi questinde vardi jedi holocron 4154 5254 temple WPside ama pek bakmamıştım ne işe yaradıgına direk questi tamamlamak için adama vermiştim o yüzden emin diilim işe yarar mı yaramaz mı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Herkesin jedi olması nasıl engellenecek diye merak ediyodum. Cevabı aldım. :-p Tum skillerimi heba etmeye hazirim jedilik icin. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Arkadaşlar jedi olma yolunu bulmuş buklunmaktayız..dün arkadaşımla gruptuk..bir adam aldık..adam bize nasıl jedi olunacağını söyledi..şu anda onun üzerinde çalışıyoruz jedi olunca hber veririm..ve eğer olkursam nasıl yapıldığınıda söylerim..çünkü bulmanız gerçekten imkansız..tamamen bala bulunmuş bişi..neyse sonra anlatırım gelişen olayları..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Gilean, 17 October 2003 18:52 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar jedi olma yolunu bulmuş buklunmaktayız..dün arkadaşımla gruptuk..bir adam aldık..adam bize nasıl jedi olunacağını söyledi..şu anda onun üzerinde çalışıyoruz jedi olunca hber veririm..ve eğer olkursam nasıl yapıldığınıda söylerim..çünkü bulmanız gerçekten imkansız..tamamen bala bulunmuş bişi..neyse sonra anlatırım gelişen olayları..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Bi adam buldunuz oda size anlatti demek.Diceğim şudurki her aksakalli jedi sanmayın:).[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar