Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Cuce said: ben cırkınmıyım? bende pek ala yakışıklı bi delikanlıyım ardeth vcd olarak sen tek başına yetersin, matematikçi lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aquila said: hepiniz guzelsiniz canlarim ama en guzel şey sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 estafirildak, o sizin guzelliginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Voys said: yicit said: Ben bilgi reklamcılık mezunuyum(2007). Aynı zamanda medya ve kitle iletişimden de yan dal yaptıydım. Herhangi bir konuda, ödev, araştırma, hocalar, sınavlar, neler sorulur abiler vb gibi yardıma ihtiyaç duyan anlarda elimden geleni seve seve yaparım, haber ola. aha ben reklam okucam. şu an guzel bi meslek edınebıldın mı? boşuna mı okuyorum yoksa. Reklamcılık okuyup prodüktörlük yapma şansımız var mı? o tarz dersler seçebilio muyuz ve ayriyetten, halkla ilişkilerle ya da tv radyo sinema ile duable yapmak kolay mı ve faydasını gorur muyum ben medya ile yan dal yaptım. her ili dediğin bölümü de zorlanmadan rahatça bitirebilirsin. öte yandan, eğitim programı benim mezun oldugum seneden sonra değişti. ama bilgi'de her türlü seçmeli ders alabiliosun.yani ben dinler tarihinden sanat tarihine kafama ne eserse almıstım. sende istediğim bölümden alabilirsin istediğini. kaldı ki advisor'ın sana deli yardımcı olur. Bölün okulun en rahat ve zevkli bölümü, bol bol grup işi yapacağından deli eğleneceksin. en azından biz öle geçirdik yılları. halen de aynı tas aynı hamam. şimdi çalişiorz. sektör bi boka benzemio. ama sen şimdi bunu düşünme bence gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar