Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 antalyada cok pahalı boş cd ler . 100 tane alacam ancak istanbuldan ucuzluktan biri gonderirse öyle olacak. kargo parası benden.zaten 5 milyon tutuyor. fiyat yazarsanız sevinirim 100 cd için. 700mb lık normal kalitede olabilir.En adilerinden olmasın. Hade göreyim sizi.[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben uygardan 50 lik paketi (700 mb) 28-29 milyon gibi bi fiyata almıştım geçen ay.(32 miydi yoksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Benim sürekli cd aldığım bi yerden tanesi 450 yada 500 bin e Aopen cd alabilirim. Aopen bence uygun fiyata alınabilecek en iyi cd. Yazdığım cdlerin çoğu eski cdrom larda bile çalıştı!! Daha ne olsun... Daha ucuza da cdler var ama ucuza gelecek diye veri kaybetmek hiç güzel olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Norak sana 35 milyon göndereyim. 100 boş cd alıverirmisin? dışında boya olmayanlardan bulabilirsen cok güzel olur :P[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 fekat ben şimdik okulda kıbrıstayım, tr de değilim :) burda tanesi 2 mil boş cdlerin :( hmm ama du bakim uygarın tlf kaçtı, ---0 216 338 08 95--- ti sanırım ezberlemiştim zamanında :) kargoyla yollarlar ama dediğim gibi fiyattan tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bekleyelim bakalım belki başkaları alabilir. sagol yinede. telefonu baktım olmadı arayayım ben boş cd alacam alıverimisin diye hehe[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 dikkat edersen 50lik paketi 29 mil demiş 35 mil e yüzlük alıp kargoyla göndermez yani biraz beklersen fuardan birileri alır çok ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mydiv_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 selamlar ben burada dms ve diomand marka cd leri 34 milyondan alıyorum ilgilenirsen gönderebilirim.Divx ticareti ile uğraşıyorum adam biraz daha ucuza veriyor sürekli aldığım için.antakyadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 internette 23 dolara 100 tane aopen alabiliyodun, baskuda.com sanırım olmazsa hepsiburada.com a bka[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar