Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir sorum var....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olmayabilir ya, o zaman öyle bi harita çizin ki sadece 4'ten fazla renk kullanılarak renklendirilebilsin harita :)

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:51 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Bir eve 3 ünü de yani elektriği de suyu da doğal gazı da bağlicaz

demişsin o yüzden diğer evlere nasıl bağlandığı beni ilgilendirmiyor diyerek :

[spo][/spo]

ama çözülemiyorsa kafam basmamış soruya ;_;
Mesaj tarihi:
HAUEAHE hakkaten ya. embesil miyim neyim niye oraya göndermişim onu bi de çözmüşüm gibi hauehaeu allahım yarabbim. sizi yanıltıcı açıklamalarımdan dolayı özür diliyorum.
Mesaj tarihi:

Valla ben discrete matematik kitabında yok dediğini hatırlıyorum (soruda değişiklik yoksa) Hatta kitapta sorunun çözümü ancak şöyle olur diyor ve şunu gösteriyor :

evler noktasal olmayacak yani.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
e=e=e
ll ll ll
E S D

şimdi diyeceksin ki neden iki hat var üçüncüsü nerde ? elektriği suyla verip ekonomi yaptım

( B )

edit : yok çizilmiyo

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:55 tarihinde, Solkirans tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
iyi de bir ucundan girip öbür ucundan çıkar diyorsa zaten 2 tane girer çıkar nasıl olacak ki

|
|
4444
4444
444444444---------------
444444444------------
444444444--------------------
4444
4444
|
|

falan mı

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:55 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

ardent tebrik ederim.Sadece çizim biraz kötü.Ama temeli bu.Tebriklerrrr!!!

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:57 tarihinde, Rossy tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Bu tür şeyler graph theory konuları çok var bunlardan o kitapta :p sıkıyo artık bunlar bi yerden sonra hehe

Temeli bu diyo bi de tek cevabı o diyorum :p Noktasal olanı zaten çözülemiyor.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:57 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...