Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Queen senin çizimin zaten başlı başına bir bulmaca olmuş.Cevap yanlış.Ama yaratıcılığını tebrik etmek lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yokta milleti kandırıyorlar kandırmayın milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hatta çzöümün olmasının tek koşulu evlerin nokta değil de 2 boyutlu alanlar olması ve kabloların evin içinden birbirine değmeden geçebilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Olmayabilir ya, o zaman öyle bi harita çizin ki sadece 4'ten fazla renk kullanılarak renklendirilebilsin harita :) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:51 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Queeninki dogru deilmiydi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Bir eve 3 ünü de yani elektriği de suyu da doğal gazı da bağlicaz demişsin o yüzden diğer evlere nasıl bağlandığı beni ilgilendirmiyor diyerek : [spo][/spo] ama çözülemiyorsa kafam basmamış soruya ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 HAUEAHE hakkaten ya. embesil miyim neyim niye oraya göndermişim onu bi de çözmüşüm gibi hauehaeu allahım yarabbim. sizi yanıltıcı açıklamalarımdan dolayı özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya gerçekten var.Cevaplar 50yi geçince vericem merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Valla ben discrete matematik kitabında yok dediğini hatırlıyorum (soruda değişiklik yoksa) Hatta kitapta sorunun çözümü ancak şöyle olur diyor ve şunu gösteriyor : evler noktasal olmayacak yani. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya bunun topici vardı iyi hatırlıyorum 2003lerden falan..patlamıştı herkez. dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 e=e=e ll ll ll E S D şimdi diyeceksin ki neden iki hat var üçüncüsü nerde ? elektriği suyla verip ekonomi yaptım ( B ) edit : yok çizilmiyo [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:55 tarihinde, Solkirans tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iyi de bir ucundan girip öbür ucundan çıkar diyorsa zaten 2 tane girer çıkar nasıl olacak ki | | 4444 4444 444444444--------------- 444444444------------ 444444444-------------------- 4444 4444 | | falan mı [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:55 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Budur: [spo] [/spo] [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:56 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ardent tebrik ederim.Sadece çizim biraz kötü.Ama temeli bu.Tebriklerrrr!!! [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:57 tarihinde, Rossy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ortadaki eve iki bağlantı gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 90 derece plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aslında doğalgazı elektrikle verip sorunu kökten de halledebilirmişim (B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bu tür şeyler graph theory konuları çok var bunlardan o kitapta :p sıkıyo artık bunlar bi yerden sonra hehe Temeli bu diyo bi de tek cevabı o diyorum :p Noktasal olanı zaten çözülemiyor. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 00:57 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Queen 1.eve 4 2.eve 2 hat gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Evet bi tanes öyleymiş de, evi içinden geçirebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 90 derece öemli değil ya aynı hesaba geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Evin içinden geçirmezsen çözümü yok o sorunun, çözümü olmayacağını da matematiksel olarak kanıtlamak mümkün. Of papağan ettiniz lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 temel derken şekli kasteddim.90 derecelik kuralına uymuyodu ondan öyle dedim.Yoksa aslı o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 içinden geçirmeye gerek yok görüntü kirliliği alttan geçiririz. zaten alt yapı artık yerin altına inmedi mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar