Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http://www.uo.com/ for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. böyle dior ve 6.0.1.5 te kalıyor patch elf şehrini göremiyorum bu yüzden napabilirim?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 elf şehri için son patch olmasına gerek yok. mondains legacy yüklü olması gerekli. sende yok herhalde ki giremiyorsun. onu indirirsen sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 uo yu sil baştan yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ya bide oyuna girince uyarı alıyorum 6.0.1.8 desteklyio diye bende 6.0.1.6 patchi var ama bizsiziararızın aldığı uyarıyı alıyorum bende patch etmek isteyince.şimdi 1.8 olmassa herhangibir sorun yaşarmıyım uyarı almaktan başka onu öğreniyim bide uo sil yükle çöüzm değil benm için setupı bulamıyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sadece arada patchle der o kadar ama bir sorun yaratmaz. bu sorunu aşmak için de uo klasöründeki patch klasörünü silip yeniden patch yapmayı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar