Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Programı lazım.Download.com da aradığımı bulamadım yardımcı olur musunuz acil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 lisanslı programların linklerini vermiyoruz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ya bu flash'ın en son kaçıncısı çıktı? adobe'nin sitesine bak orda kesin vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://www.adobe.com/products/flash/ trial vs var burda ama crack filan paticikte vermek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 son versiyon CS3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 haydaaaa peki nerden satın alabiliriz bu programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 flash 8 le cs3 arasında kaç versiyon farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 valla orası karışık, zamanında takip edenler bilir anca :P Eskiden Macromedia idi 8 vardı (belki 9 da çıkmış olabilir hatırlamıyorum) sonra bi ara Adobe, Macromedia'yı satın aldı. Şimdi Adobe'un tüm programlarınının son sürümü CS3, bunlar arasında Flash da var tabi. Bi de deli olmuş valla :P Photoshopta yapıyosun tasarlıyosun, sora caart flash'a tüm layer bilgileri ot pokla import ediyosun... cillop valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 flash 9 olması lazım flash cs3'ün ama 8 le 9 arasında ne kadar fark vardır bilmiyorum. yani isim değişikliği dolayısıyla flash 9 olmuş olabilir fazla yenilik olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 CS3 ibaresini taşıyan tüm programlar birbiriyle full entegre çalışıyo işte. bomba olay o :P adobe sitesinde anlatıyo bi sürü videosu var izleyin yau... [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 18:40 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 flash 8 (eightball) cs2 oluyor :) ayrıca cs2 actionscript 2.0 cs3 ise yeni çıkartılan actionscript 3.0 destekliyor. (yakında online oyun bile yapmaya baslıcaklar as3.0 ile) (ki yapılanlar bile var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oha actionscript 3'e mi geçti :S ben daha 1i çözememiştim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar