Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 birazdan gidip yeni bilgisayar parçalarımı alıcam. yannız şu anki bilgisayardaki hdd de bana lazım..yeni alacağım hdd ile transferi nasıl sağlarım?ayrıca yeni alacağım bilgisayara vista yükleyeceğim.eskisinde vise windows 2000 var..ne gibi sorunlar olur?acil yardım lütfen şimdi çıkıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 harddiskini yanında götür, secondary harddisk olarak takın bunu de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abi ben takıcam zaten evde de..secondary olarak taksam direk oluyo demkki..ama asılsoru bu vista hani çalıştırtmıomuş ya bazı şeyleri onun için sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Vista'nın uyumsuzluğu program yada eski donanımlarla olabilir belki.Ama sanmıyorum HDD ile herhangi bi uyumsuzluk olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 don't worry be chery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar