Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seattle naptı orlanda ne yaptı??

senko

Öne çıkan mesajlar

seattle gitti seattle'nin sembolü olarak gözüken bircik abimiz gary paytonu gitti milvaki ye verdi ondan da ray allen'i aldı bence yanlış bi trade ama adamlar yapmış bi kere
orlando ise 2000 yılı en ii rokisi mike milleri verdi forward Drew Gooden, guard Gordan Giricek i memphisten aldı buda bence hatalı bi treadtı ama orlando nun acaip foward'a ihtiyacı var ve armstrong da birz yaşlandı bu yüzden guard ii olabilir ama drew gooden kimdir abicim orlandoun hastalığına hiç merhem olur mu[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 23 Şubat 2003 22:05 tarihinde demiş ki:
ayrıca supersonic bunu yapmasa utah gibi patlıcaktı
utah trade etmedi stockton la Malone'i
seneye patlıcaklar[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs
Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath

"Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu)

Benim bildiğim Malone 1 sene daha devam edecek
Ayrıca patlamayabilirler çünkü sözleşmesi biten ve free agent olan birini rahatçana alabilirler eğer malone-stockton bırakırsa

Orlando yu ilk maçlarından sonra gördük,bugun hatta Dallas i bile yendiler,gooden gricek 20 şer sayi attı ikiside,bence çok yerinde bir trade

Ray Allen,Lakers a karşı triple-double i 1 ribaund la kaçırdı,ayrıca kendisi rahat rahat oynuyor artık malum George Karl denen o adamdan kurtuldu.(ki g.k ray allen i sevmezdi)

Milwaukee ise Payton gibi deneyimli ve gerçekten çok iyi bir guard aldı aynı zamanda Desmond Mason gibi daha genç olan bir yetenek aldı ki gözardı edilemez,takip edenler bilirler Payton un ne kadar yararlı oldugunu şu son 2-3 maçta Milwaukee ye

Yani sonuçta
Seattle ligin dibinde olan bir takımdı en son,belki Ray Allen la yeni bir rüzgar yakalarlar gelecek sezonlarda,ki Ray de kendisini aşar düşüncesindeyim

Orlando ya ise benim düsünceme göre bir forvet lazımdı çünkü shawn kemp le nereye kadar yani?
Gooden ve Gricek i de zaten forvet oynatıyor koç
ikiside çok yararlı olacaklar bence

En son şöyle diyim
Herkes bence yerini buldu ve yeni takımlarına daha çok yardımcı olacak,nba artık daha güzel :)

P.S:Su Hardaway çabuk iyileşşe de Phoenix i gene rayına oturtsa,Joe Johnsonla olmuyor bu işler[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
isilduru cevirir saplar.
Sosyal ağlarda paylaş

yoq walla yarin gidiom americaya bizim burda bi hoca var grand hill i okutturacam bi adam yerine gelsin
bu arada haklısın grick beklenenin üstünde performans verdi ama yapı itibari ile miller bana daha sağlam geliyor ki burada gricek i çok tanımadığımıda belirteyim.
diğer taraftan payton seaatle yıllarını vermış bi insan ki artık yaşı belli hadi allen sonicse yararlı olurda milwaki paytnu ne yapacak.
(bu arada nba takımlarını ve oyuncu isimlerini yazamamaktan doğan özürlülüğümün bu yazıyı okuyyan kişilere verebileceği muhtemel bir rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilemeyi kendi şahsiyetim adına bir borç bilme yetisine sahip olduğumu belirtmekten gurur duymayı çok istemeyebilirdim de.......[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...