senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 seattle gitti seattle'nin sembolü olarak gözüken bircik abimiz gary paytonu gitti milvaki ye verdi ondan da ray allen'i aldı bence yanlış bi trade ama adamlar yapmış bi kere orlando ise 2000 yılı en ii rokisi mike milleri verdi forward Drew Gooden, guard Gordan Giricek i memphisten aldı buda bence hatalı bi treadtı ama orlando nun acaip foward'a ihtiyacı var ve armstrong da birz yaşlandı bu yüzden guard ii olabilir ama drew gooden kimdir abicim orlandoun hastalığına hiç merhem olur mu[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben payton timberwolves'a gidecek die bekliodum... ray allen - gary payton takasindan bisi anlamis degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hellhound bende öyle biliyordum... Hatta all-star maçında murat kosova gary payton ve garnett şimdiden alışmış gibiler dedi....[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bu arada seattle bucks'u 88-58 yenmiş 58 sayı nası atarsın yaa![hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 58 sayı mı böööğğk o sayıyı kobe tek ba$ına atıyo ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bide arkadaş bana orlando tim'i alamazsa t-mac'ın torontoya gideceğini söyledi. gitsin walla orlando gibi bi takım bööle bi durumda bulunmamalı bari heptemn göçsünler yada timi alsınlar şampiyon olsunlar[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Nukem_Verite, 23 Şubat 2003 22:05 tarihinde demiş ki: ayrıca supersonic bunu yapmasa utah gibi patlıcaktı utah trade etmedi stockton la Malone'i seneye patlıcaklar[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) Benim bildiğim Malone 1 sene daha devam edecek Ayrıca patlamayabilirler çünkü sözleşmesi biten ve free agent olan birini rahatçana alabilirler eğer malone-stockton bırakırsa Orlando yu ilk maçlarından sonra gördük,bugun hatta Dallas i bile yendiler,gooden gricek 20 şer sayi attı ikiside,bence çok yerinde bir trade Ray Allen,Lakers a karşı triple-double i 1 ribaund la kaçırdı,ayrıca kendisi rahat rahat oynuyor artık malum George Karl denen o adamdan kurtuldu.(ki g.k ray allen i sevmezdi) Milwaukee ise Payton gibi deneyimli ve gerçekten çok iyi bir guard aldı aynı zamanda Desmond Mason gibi daha genç olan bir yetenek aldı ki gözardı edilemez,takip edenler bilirler Payton un ne kadar yararlı oldugunu şu son 2-3 maçta Milwaukee ye Yani sonuçta Seattle ligin dibinde olan bir takımdı en son,belki Ray Allen la yeni bir rüzgar yakalarlar gelecek sezonlarda,ki Ray de kendisini aşar düşüncesindeyim Orlando ya ise benim düsünceme göre bir forvet lazımdı çünkü shawn kemp le nereye kadar yani? Gooden ve Gricek i de zaten forvet oynatıyor koç ikiside çok yararlı olacaklar bence En son şöyle diyim Herkes bence yerini buldu ve yeni takımlarına daha çok yardımcı olacak,nba artık daha güzel :) P.S:Su Hardaway çabuk iyileşşe de Phoenix i gene rayına oturtsa,Joe Johnsonla olmuyor bu işler[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yoq walla yarin gidiom americaya bizim burda bi hoca var grand hill i okutturacam bi adam yerine gelsin bu arada haklısın grick beklenenin üstünde performans verdi ama yapı itibari ile miller bana daha sağlam geliyor ki burada gricek i çok tanımadığımıda belirteyim. diğer taraftan payton seaatle yıllarını vermış bi insan ki artık yaşı belli hadi allen sonicse yararlı olurda milwaki paytnu ne yapacak. (bu arada nba takımlarını ve oyuncu isimlerini yazamamaktan doğan özürlülüğümün bu yazıyı okuyyan kişilere verebileceği muhtemel bir rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilemeyi kendi şahsiyetim adına bir borç bilme yetisine sahip olduğumu belirtmekten gurur duymayı çok istemeyebilirdim de.......[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ray allenin savunma 0..o yüzden takas edildi..milwakue o kadar iyi olmadigi için defansif adam gerekio[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 paytonda çok iyi üçlükçü..ve dafans1da çok iyi..o yüzden çokmant1kl1..zaten onun yan1n 1 trade daha oldu seattle-milwakuee aras1nda[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar