SouLForGeD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Arkadaşlar yaklasık 150$ param var eli yüzü düzgün bi wah almak istiyorum bu paraya pedal önerileriniz varmı? Kirk ün cunning stunts ta kullandığı pedal hosuma gitti ne kadardır o? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ya sanırım iki pedal war adam gibi: Jim Dunlop Cry Baby 535q Morley Bad Horsie II 150 dolara ikisinin de 2. elini alabilirsin tamamen kişisle tercihin ben cry baby yi denedim tam olarak istediğimi bulamadım bi de BH II ye bakcam denemen lazım ezbere olumo.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 BHII steve vai nin özel pedalı oluo.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 cry baby ler iyiydi ama bilmiom. bad horsie nasıldır acaba hiç denemedim[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hepsi iyi deil ama almışken 535q al en iyisi gerçekten 2, elini alırsın 150 ye bulursan. işte ercih meselesi o wah wah ben de tam tercih edemedim bunalr da delanın analttıkalrı ile bikç gün cry babay kullanmıoşlığımın birelşimi sölediklerim. dela BHII kullanıo[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben izmirdeyken, cankaya denilen bi yerdeki bir pasajda $100 crybaby classic almistim (4 sene once) simdi varsa dahada ucuzdur, hala super calisiyor babalar gibi.[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 jim dunlop bir numaradır bu işte. bende var bi tane çok memnunum.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 potans olmadan ne anladım wahtan.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 se o parayı bana getir ben sana istediin kadar wah wah wah yaparım :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yani bennnce wah bi parçada o kadar sık kullanılcak bişi diil. ya da pek sık kullanılcak bişi. o yüzden tam kontrol için lazım diyorum. mesele marka meselesi diil. on off ters yani bence wah mantığına. bi sourtimes çalınmaz öyle mesela.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 vai bunu kullanmıosa ve özel yaptırdıysa iyisi budur matıgı güdüorum ve sonuan akdar arkasındayım war mı bi vai daha ? yok.[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 LoL diyorum. :)[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ama denicez daha kardeşim denemeden olmaz =)[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 potanslı bişi al da...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 potans ne horasan[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 yav yemişim jim dunlop'u. on/off olmasın da... en üst teknoloji olsun tabi niye olmasın. on/off switch'i de olsun gerekirse ama sadece o olmasın diyorum. bilmem anlatabiliyo muyum...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bööö neden bahsediosunuz anlamıorum[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ... galiba.. :o[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 dela bazen okadar teknik anlatiyorki olaylari, horace gibi :o gibi kaliyoz, suan bende aynen o durumdayim bu 535 Q karsisinda[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ya şimdi şu potans ne kardeşim nyede war neyde yok olmayanda onun yerşne ne war o olunca ne oluo soruları cevaplarsanız yorumu kendimiz yaparız[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ivit[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 hmm bilmem eft gördüm o ayar olayını denedim hoştu aslında[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar