Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wah pedalı önerisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yaklasık 150$ param var eli yüzü düzgün bi wah almak istiyorum bu paraya pedal önerileriniz varmı? Kirk ün cunning stunts ta kullandığı pedal hosuma gitti ne kadardır o? :)
Mesaj tarihi:
ben izmirdeyken, cankaya denilen bi yerdeki bir pasajda $100 crybaby classic almistim (4 sene once) simdi varsa dahada ucuzdur, hala super calisiyor babalar gibi.[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist.
Mesaj tarihi:
yani bennnce wah bi parçada o kadar sık kullanılcak bişi diil. ya da pek sık kullanılcak bişi. o yüzden tam kontrol için lazım diyorum. mesele marka meselesi diil. on off ters yani bence wah mantığına. bi sourtimes çalınmaz öyle mesela.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Mesaj tarihi:
yav yemişim jim dunlop'u. on/off olmasın da... en üst teknoloji olsun tabi niye olmasın. on/off switch'i de olsun gerekirse ama sadece o olmasın diyorum. bilmem anlatabiliyo muyum...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Mesaj tarihi:
dela bazen okadar teknik anlatiyorki olaylari, horace gibi :o gibi kaliyoz, suan bende aynen o durumdayim bu 535 Q karsisinda[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist.
Mesaj tarihi:
ya şimdi şu potans ne kardeşim nyede war neyde yok olmayanda onun yerşne ne war o olunca ne oluo
soruları cevaplarsanız yorumu kendimiz yaparız[hline]bornozlu canavar
  • Yeni Oluştur...