arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 valla ben Aegean ve Kharon u bi oyuna getirdim bunda.. vallahi oscarlık adamım can sıkıntısı işte :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hehe cool cikmisim bole arkasi donuk falan ,:P[hline]A little less conversation a little more action please
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hehe ben kanmamistim aslinda aegean icq dan bu arcane degil heralde abi baksana dolanio fln diyordu ehe adi ustunde sazan king, babacummostors sonuna kadar hakli valla takdir ettim kendisini :D Sonradan bende duruma ikna olur GIBI oldum yane orda aegean ve kharon u oyuna getirdim cumlesinde kharon fazla hehehe beni aegean oyuna getirdi :D *!karizmayi cizdirmekten kendini kurtardigi icin forumu mutlu,mesut terk eder...*[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ehuehu tabe tabe[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 şarkı markı nası yapılıo ya ben girdim sadece ölesine dolaşıorum konuşuyorum fln[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Kharon ben bu topici açmıştım, arama yapmadan topic açıyorsunuz yav, ayıptır yav =P *!Yüzsüzdür*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 lol taa ne zamandan bu resimler :] ahaha ii oldu up[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Ohooo Geçin hocam bunları Biz sizden önce ordaydık :-) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46353[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 hehehe, bi ara organize olup hepberaber girmek lazim. Zamaninda iyi geyik donmustu :-P *! iç çeker * hey gidi gunler heey....[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Öne çıkan mesajlar