Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Marmara Üni. Özel yetenek sınavına giricem. Tam 4 günüm var. Neler yapmalıyım hazırlık olarak. Şansımı denemek için giriyorum aslında. İyi çizemediğimi düşünüyorum. Etrafın gazıyla girdim. Ne tür çalışmalar yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yetenek sınavlarında genelde bi eşyanı çizdiriyolar arkadaşım girmişti herkese ayakkabısını çizdirmişlerdi.. ama ordaki uygulama nasıl bilemicem bence herkese aynı resmi çizdirirler ki ona göre en iyileri bulmak için kıyaslama yapabilsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 2 aşamadan oluşuyor. 1. aşamada objeyi çizicez. 2. aşamada bir konu verecekler onu çizicez kafamızdan ama istedikleri malzemelerde maket bıçagı bile var. ya mesela pek iyi çizemediğimi düşünüyorum ama katakulli fln yapsam işe yarar mı? yaratıcılık yaptım diye vazoya kanat taksam fln mesela ne biliyim değişik şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 vazoya kanat takmak hmm yok ya bence kanadı kopmuş melek çizsen daha yaratıcı olur tek kanadı mesela... vazoya kanat anlamsız olur ama genede sen bilirsin.bunun dışında şuanda aklıma bişey gelmiyor gelirse yazarım sende onagöre beğenirsen çizersin;) yazdıktan sonra aklıma geldi mesela vazodan(saksıda olabilir ki daha mantıklı) çiçek köklerini çıkartsın biraz böyle kırılmış,çatlamış bi izlenim vererkten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Tam olarak istedikleri şeyleri çizmeliymişsin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 usta o vazoyu bir kere gölgelendirme ile yumrular yüzünden binbir şekle girmiş gibi yap , sonra çatlat ve kök falan çıkart darknessın dediği gibi ama bunda çizgileri sert kullanman lazım hissi vermen için. veya, vazonun sadece gölgelerini çiz. hem yetenek hem de yaratıcılık adına deli puan kırarsın. olmadı, vazoyu çiz, ama az gölge kullan, arka plana bulut falan çek, vazonun en altına da vazonun ellide biri ölçütünde insan silütleri koy vazoyu izliyorlarmış gibi. bazı insanlar da vazonun tepesinde olsun, kimisi tırmansın. en kötü ihtimal vazoyu durduğu yerden çıkıyormuş gibi gösterebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar