Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

JKA Takıldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saberstaff fln sectikten sonra cıkan 5 görevin ikincisi ortamda cultist war mı die kontrol etmeye gidioz sonra bi cultist yaratığı(rancor galiba) serbset bırakıo orda napıcaz lütfen YARDIM[hline]forumlarda olay aşımı
MKC

KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki:
...yamuluyorsam duzeltin...

Mesaj tarihi:
tarasq irisi öcüyü diyosan köşebucak kaçıyosun ondan.

ama saklanmıyosun. hayvanat duvarları falan yıkıp geliyo :)

ilerde biyerde biyerlere sıkıştırıp yakıyosun. dövülecek bişey diil o :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 18 October 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
EWt o tarasque gibi hayvani bişi, ama nerde yakıcam onu?Yakıcak malzeme yokki, episode 6'daydı sanırım Luke bile tırsıo ondan bn napıım gerçi Luke'da kıytırık bi jedi knight orda =)[hline]forumlarda olay aşımı
MKC

Mesaj tarihi:
ilerde biyerde demosal bi mevzuu. silahla diil de kol falan çekerek oluyo. sen paso koş. hatta arkana bile bakma :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
ilkinde içeri girip paso saber throwla doğrayabiliyosun da hayvan paso tekrar çıkıyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
bu mutated rancor neyse geçtim,

şimdi Yalaraya gittim, cloaking device mı ne warmış kötü ellere düşmemeliymiş ama ztn bn kötüyüm, bi de bni gönderiolar=)[hline]forumlarda olay aşımı
MKC

Mesaj tarihi:
en sonda kacabildiin kadar kac bir kontrol merkezine sıgınıyordun duvarın oteki tarafında ... Orda o seni camın oteki yuzunden izlicek sen de onu mavi lazer ve box'lar arasında sıkıstırarak oldurcen ...[hline]
  • Yeni Oluştur...