Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Dela, Türk dili ile yazıyoruz manasında yazarsan böyle yazılır... Ama asla küçük harfle yazılmaz, bunu bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 TARTIŞMA SU MU KAYNATTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 türklerin dili türkçedir isim tamlamasini oyle sacma bir sekle sokamazsin, turkceden hep full cektim ben rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Belli ne kadar puan aldığın. Yazılarından belli. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:11 tarihinde, Tormento tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Belli ne kadar puan aldığını. AZHUAHAUZHZHAHAUZAUZH PAHUAHAAA AGA GİT CÜMLE KURMAYI ÖĞREN YAAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ezikliğe lüzum yok. Klavye hatasıydı, hemen düzelttim. Senin mesajından önce düzelttim. Mesajların saatlerine bakarsan anlarsın. Ezikliğini bir kere daha kanıtladın... Kulübene git... [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:13 tarihinde, Tormento tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Arkadaşlar kusura bakmayın ben Ülkü Ocakları başkanıyım. Bu arkadaş bizim adımızı kullanarak ileri geri laf etmiş, tüm ahaliden özür dilerim. Düş lan önüme densiz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Delikanlı ol oğlum, yazdığını düzenleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Lan! celion! Düzenleme tuşu, hatalı yazıları düzeltmek içindir. Klavye hatası ve bunun gibi şeyler. Ama sizin gibi götverenler için durum farklı. Siz ancak piçliğiniz için kullanırsınız. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:16 tarihinde, Tormento tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 şikayet ettim istedigin kadar edit bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Lan! celion! Düzenleme tuşu, hatalı yazıları düzeltmek içindir. Klavye hatası ve bunun gibi şeyler. Ama sizin gibi götverenler için durum farklı. Siz ancak piçliğiniz için kullanırsınız. bunuda tarihe gecelim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Lan! celion! Düzenleme tuşu, hatalı yazıları düzeltmek içindir. Klavye hatası ve bunun gibi şeyler. Ama sizin gibi götverenler için durum farklı. Siz ancak piçliğiniz için kullanırsınız. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:16 tarihinde, Tormento tarafından güncellenmiştir ] Yörüngede görüşmek üzere ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hiç delikanlı adam değilmişsin yalnız, paso editliyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Oğlum istediğin yere şikayet et, sizin gibi sanal yaşıyan insanların hukuk bürosu adminleridir. Ben Feneryolu Sabit pazarın sokağında oturuyorum. Feneryolu Tren istasyonunun oraya gel, sana dünyanın kaç bucak olduğunu göstereyim. Sanaldan şikayetlerle olmaz bu gibi şeyler. Millete hakaret edin, küfür edin, onları kışkırtın, ondan sonra da şikayet edin. Bebeler, gelin mekana ağzınıza vericem emziği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dostum iyi eğlendirdin, merak etme ermeni filan değilsin şaka yaptım, ermenilerde iyi insanlar, bende ocakçı değilim, başka bir platformda görüşmek üzere. YAKŞANLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Tormento üye § 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Oğlum istediğin yere şikayet et, sizin gibi sanal yaşıyan insanların hukuk bürosu adminleridir. Ben Feneryolu Sabit pazarın sokağında oturuyorum. Feneryolu Tren istasyonunun oraya gel, sana dünyanın kaç bucak olduğunu göstereyim. Sanaldan şikayetlerle olmaz bu gibi şeyler. Millete hakaret edin, küfür edin, onları kışkırtın, ondan sonra da şikayet edin. Bebeler, gelin mekana ağzınıza vericem emziği. -------------------------------------------------------------------------------- geliyoruz 8 otobüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 http://www.nihalatsiz.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Eee, o zaman durduk yere bu tartışmayı neden çıkarttın ? Benim burdan banlanmam benim için bir sorun teşkil etmiyor. Ama anlamsız buluyorum bu davranışını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Olivies, gelmezsen o otobüslerin hepsi sana girsin. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 16:22 tarihinde, Tormento tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 of 8 otobüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 harbi fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bundan 8 tane işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar