SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ne istesek yok diyo calmam diyo :( ne tarz gidiyoduk bu arada sırf rock metal falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Genellikle öyle sanırım abi Edit : My Hallowed Ground'un daha hızlandırılmış ve riffleri/lirikleri az buçuk değişmiş versiyonu gibi geldi yahu bana :p [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 17:30 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Morphia'dan, "memories never die" varsa cok guzel olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 lacrimasin burning a wish albumu var suan ay cok yetersiz hissettim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Böhüh , o zaman MyDyingBride'ın isteğini çal abi, ardından My Dying Bride - The Bitternes And The Bereavement diyeceğim, yalnız 7 buçuk dakika fazla uzun kaçmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hey dory şeyi çal plss R.E.M - losing my religion ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ahan bu Alexi'nin ex değilmi, onunla birlikte kurdukları grup ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dory çok tatlı bi ses hehe matkap da güzel :d bi klasik müzik alalım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 eet matkap sesleri.. guzeldi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: :: Serdar ツ says (17:28): BAK SEN ŞUNA HAHAHA HASTANIM MATKABINA DEL BENİ HAHA ne angut insanlar var ya. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 17:35 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ahah "DEL BENİ" ehueahfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 isterüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ADİİİİ AHAHA SEN BIRAK YA OKULU. MATEMATİK OKUYORSUN. DAHA İLKOKUL SORUSUNU ÇÖZEMEDİM. SORUYU BURAYA DA YAZIYORUM. --------------------------------------------------------------------------- A function H(n) is defined as the product of all the positive even integers from 2 to n (inclusive); P is the smallest prime factor of H(100)+1. Then P must be: 1. b/w 2 and 10 2. b/w 10 and 20 3. b/w 20 and 30 4. b/w 30 and 40 5. greater than 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 roadsın başını calmışlar dicektim tam covermış meger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sarkinin adi roads =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aşşada winamp göremiyordum :) sende söyledinmi duyamadm [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 17:41 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 system of a down istiyorum! neolursa [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 17:43 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dory çalma istemiyorum :( valla bak kalktım pc den ben ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 konusma olayını suan bırakiyorum ben bu ne arkadasim terkedim bicak cektim kendimle tartistim sonra aptallarla tartisma dedim vaz gectim of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 norah abla cikti ben kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kaç -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 iyiydi ya öle deme:D remden sonraki şarkıda bana gelsin ozman farkmaz ne olduğu pink floyd,anathema falan varsa olur yoksa mikrofoun sağolsun senn sfsg [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 17:48 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 istek yapin cocugumu kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yaptım ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ty canım kırmadın beni bid emasum masum onun için calıyorum onun için katlanıyorum falan diyo :( acı çekicegini bilsem yaparmıydım Snow patrol - Chasing cars açar mısın. yok deme :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar