Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tam gaz devam,dinlemeyen intaara suruklenio oyle muzıkler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sen dinleme sana hitab etmiorm. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 18:47 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 belli tam apaçi parçaları calısıyon moruk. benim hitap tarzım böle deil biraz daha progresive trance falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ok3 takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hahah kamile bak arabesk dedi ya asikjgjsdgfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 editlemistim eski yazdigimi yaziim laubaliligin sırrı nedir? trance yok yayınımda dinlemek istersen radyoya basvur dinlet. trance muzık dınleyen adamın house muzıge apaci muzıgı demesı cok komık kacmıs. bu konuda tartismaya gerek yok,herseyi tartismaktan fenalik geldi heuhe. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 18:54 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 işstek yapim onu çal o zmn paul van dyk- for an angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 apaçi harbi apaçisin neden mi ben senin gibi yazdıklarımı silip sonra haklıymış gibi göstermiorum kendii. kanka diyen ilk sensin moruk diyince zırt pırt tırt ... ana banayı da karıştırma seviyesizlik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 normal yazsalar bile artik agresif cevap veriyorum niye cunku pati reflekslerim gelisti :P al sana cavap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 o caldıkların house müzik miydi aman tanrım asdfasgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 simdi fikirlerimi acıklasam banlarlar beklio kapıda zaten agzıma bakıo :P ne gunlere geldik KARAKEDI SENI SEVIYORUM adam hz. ömer gibiydi adaletliydi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 en son yazdıgın nereye gitti ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bide ruhkübü trance muzık dınleyen tayfadaysan hic dinleme zaten salt bass ı muzık dıye dınleyen insan olmak zor tabii etkilemis yazılarına yansımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 biraz daha sertlestirdim sırf mesajlarım sillnio araziye uyum saglayayım diye yrnda gozluk takip efendilere laf sokucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Trance müzik salt bas mı hahsafupıashdfıuashdugf gittikçe güldürüyosun beni daha fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 zegna silme beni aga yeminle bisey yazarken tırsıyorum artık eskıdende boyleydik nazizm yoktu forumda bide günün ilk patisine giriste bugun ne sebeple banlanmis olabilirim dusuncesi bitirio adak kesicem agaclar capoıt baglicam [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:04 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bi sakin olun pls. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:04 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şimdi nazizm mi var forumda oha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dürü sildin yine üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 fsdgdf hepinizi cok seviyorum banlanırsam laf bile sokamam senin icin tirenste calarim dun yetmislerde calmistik ben muzıgı yapıyorum lafimida soyluyorum tüm pati gelsin alayınıza yeterim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 apache yapilan uyarilara az dikkat edicen o zaman napalim ki keyfimden silmiyorum mesajlarini. amk, ak yazarsan siliniyor iste sadece sana ozel birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok kendimle celiştim ondan sildim. ozeti oydu aslinda bi sakin olun pls. eleştirinin bi adabi var, cevap vermenin de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tartismada dort kisi var bir kisi dinliyor bu nasil bir olay birileri cok buyuk oyun oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok güzelce eleştirince adam direk saldırı pozisyonuna geçiyo garip bi adam bu apache böyle garip davranıslara sahip bi kişilik. bi laf söylüyosun direk altında kalmıycam onun ben nasıl ona laf sokarım diye zorluyo kendini.yorum yaptık kızdı ben güldüm bişe yazdım o daha da üsteledi laf sokmaya calıstı falan sonra olay komişkleşmeye başladı zaten saçmalamaya başladı müzik tarzlarıyla ilgili hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar