Farinal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya benim iki haftadır falan youtube ve benzeri sitelerde video izlerken hep 3de 1ini yüklüyor sonra duruyor. delircem ya bi sonuna kadar bişi izleyemiyorum neden bu needeeeennnn!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 flash playerı tekrar kur istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kuralım da link var mı ? (evet üşengeçim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 C:WINDOWSsystem32driversetc adresinde host dosyasını notepadle aç ve orada altta youtube linki varmı bak,var ise sil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben de bi kaç günden beri videodownloader eklentisi ile youtube dan bişe indiremiyorum. not valid url diyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar