Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Lvl 70 Gnome Warrior (Fury based)

ses

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır oynadığım Warrior'ımı oyunu bırakmam icab ettii için satıyorum...
Warrior'un özellikleri;

Tamamen Fury ve offtanklık üzerine yapılandırılmıştır.Buffsız zerker Stance'te 1710 AP %30 crit ve 194 hit rating...
Ayrıca SSC ve TK'da offtanklık yapıyorum şu anda icap ettiği zaman , Karazhanda düşebilicek çou Tank gearı mevcut SSC'dende epic tank ring'im var...Char'ın adı "Komador"

Silahlar;
Main Hand = Decapitator (Prince)
Off-Hand = Malckazeen (prince)
Range = Steelhawk Crossbow

Armor;

Head:Fel-steel Warhelm (Void Reaver)
Shoulder:Warbringer Shoulderplates (Moulgar)
Chest:Doomplate Chestguard (Arcatraz)
Bracer:Bracer Of Eradication (The Lurker Below)
Hand:Gauntlets Of Martial Perfection (Grull)
Leggings:Warbringer Greaves (Grull)
Feet:Marshal's Plate Greaves (Honor)
Belt:Tracker's Belt (Slave Pens)

Görebileceğiniz gibi enchantları ve gemleri rare (chest hariç , onada mavi olduğu için para dökmüyorum)

Tank gearıda dediğim gibi Head ve Belt 1 ring ve trinketler hariç tamamı epic
buffsız;

12,5K hp
15 dodge
15 parry
21 block

SSC ve Tk'da sorunsuz off-tanklık yapılabilir(ben şu an yapıyorum:D )

Arms Gearı ise zaten Fury gearının bi kaç parça değişmiş halidir...Grulldan bir bracer ve mavi bir neck takıyorum hepsi o kadar...Arms silahı olarakta elinde Lunar Creasent var...

Reputation olarak sadece HH ve Shatar kaldı onlarda 11K/12K 'da yani bitti diyebiliriz...

Meslekler 361 BS ve 375 Mining...Bankada 1-2 adet Nether Vortex var.Daha BS'yi 375'e kasmaya üşendiğim için raidlerde çok boşta kalırsa alıyorum Vortexleri...Guildden çıkmazda devam ederseniz Lunar'ın 3'üncü tierini en fazla 1 aya yapabilirsiniz tabi BS'yi kasmak şartıyla:D

Mount olarakda Normal uçan binek ve diğer ground epicleri var...Birde Krunai kasmıştım ordan gelen War Tabuk var...

Evet hepsi hemen hemen bu kadar , tamamen end game bir chardır ve her türlü kullanıma açıktır...(Arms,Fury,Prot)Ama bilahsa Fury olarak çok eğleniceinizi ve dps'te zirveye oynıycağınızı garanti ederim:D...

Şimdi gelelim en civcivli kısma.Fiyat oalrak 300 YTL istiyorum pazarlıksız
İlgilenen arkadaşlar PM'le ulaşabilirler şimdiden teşekkürler herkese...

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 23:59 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...