ses Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Uzun zamandır oynadığım Warrior'ımı oyunu bırakmam icab ettii için satıyorum... Warrior'un özellikleri; Tamamen Fury ve offtanklık üzerine yapılandırılmıştır.Buffsız zerker Stance'te 1710 AP %30 crit ve 194 hit rating... Ayrıca SSC ve TK'da offtanklık yapıyorum şu anda icap ettiği zaman , Karazhanda düşebilicek çou Tank gearı mevcut SSC'dende epic tank ring'im var...Char'ın adı "Komador" Silahlar; Main Hand = Decapitator (Prince) Off-Hand = Malckazeen (prince) Range = Steelhawk Crossbow Armor; Head:Fel-steel Warhelm (Void Reaver) Shoulder:Warbringer Shoulderplates (Moulgar) Chest:Doomplate Chestguard (Arcatraz) Bracer:Bracer Of Eradication (The Lurker Below) Hand:Gauntlets Of Martial Perfection (Grull) Leggings:Warbringer Greaves (Grull) Feet:Marshal's Plate Greaves (Honor) Belt:Tracker's Belt (Slave Pens) Görebileceğiniz gibi enchantları ve gemleri rare (chest hariç , onada mavi olduğu için para dökmüyorum) Tank gearıda dediğim gibi Head ve Belt 1 ring ve trinketler hariç tamamı epic buffsız; 12,5K hp 15 dodge 15 parry 21 block SSC ve Tk'da sorunsuz off-tanklık yapılabilir(ben şu an yapıyorum:D ) Arms Gearı ise zaten Fury gearının bi kaç parça değişmiş halidir...Grulldan bir bracer ve mavi bir neck takıyorum hepsi o kadar...Arms silahı olarakta elinde Lunar Creasent var... Reputation olarak sadece HH ve Shatar kaldı onlarda 11K/12K 'da yani bitti diyebiliriz... Meslekler 361 BS ve 375 Mining...Bankada 1-2 adet Nether Vortex var.Daha BS'yi 375'e kasmaya üşendiğim için raidlerde çok boşta kalırsa alıyorum Vortexleri...Guildden çıkmazda devam ederseniz Lunar'ın 3'üncü tierini en fazla 1 aya yapabilirsiniz tabi BS'yi kasmak şartıyla:D Mount olarakda Normal uçan binek ve diğer ground epicleri var...Birde Krunai kasmıştım ordan gelen War Tabuk var... Evet hepsi hemen hemen bu kadar , tamamen end game bir chardır ve her türlü kullanıma açıktır...(Arms,Fury,Prot)Ama bilahsa Fury olarak çok eğleniceinizi ve dps'te zirveye oynıycağınızı garanti ederim:D... Şimdi gelelim en civcivli kısma.Fiyat oalrak 300 YTL istiyorum pazarlıksız İlgilenen arkadaşlar PM'le ulaşabilirler şimdiden teşekkürler herkese... [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 23:59 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Dostum keşke karakter ismini vermeseydin. Hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Evet bence direk kendi mesajını şikayet et.Moderatörlerden karakter ismini silmelerini iste.Armory link filan da ilgilenen olursa özelden gönderirsin.Ayrıca wow-turk'ünde satış-alım için ayrı forum bölümü var orayada bakabilirsin.Güzel warrior bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 account satılmıştır ilgilenen arkadaşlara teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar