Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 rock station da yazıyo önce uzun bir ara vermeye karar veren grup 13 yıl ve 7 albümün ardından dağılmaya karar vermişler. :([hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 life goes on man... life goes on..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 günaydın :([hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: PhalanX, 17 October 2003 20:07 tarihinde demiş ki: İnsan bi Türkiye ye uğrar öye bırakır hüngür[hline][b]Just gris.. +666[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr (1-3-7-8-11-16-18) evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara! Nasıl?Bilmukabele efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 oha ilk burda duydum bayaa üzüldüm kişisel sorunlardan bitti yazıyo, zaten abbathın solo grubu gibiydi immortal son albümleri de bayaa bombaydı keşke bırakmasalardı[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 dagilali cok oldu gunaydın ...[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. -l- It's Darker Than You Think -l- PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Ulan bende burada duyuyorum.Cok uzuldum valla bende de bi albumleri vardı.Harbi babaydı yani..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hadı ya :([hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ne zamandır nete girmiodum we bi bohtan haberim yoktu oha ya cok üzüLdüm ben pff!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar