Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 @ batilc larrotar şahaneymiş ekledim. tabiki sallama sizde he xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 batilc abi naptın seen yaaaaaaaaaaaaaa ooouffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ay ay ay topic süper gidiyor.pislik böyle off.kendi bokumuz içinde kavrulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 +18 yazıp spoiler içinde her istedigimizi verebiliyormuyuz sitede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yav ha larrotar ha lorrotar ha lorrotor(yine orjinali unuttum da biri tutar diye kasıorum:D) Bana da eskiden nedense her allahın evladı baltic derdi ne alakaysa. Hani öyle tanırlar el alışır filan da, bi ultima online da bi forumda bi msnde alakasız insanlar baltic diyor idi. İşin garip yanı, nickimin ilk 2 ayı baltic idi, sonra unutup batilc olarak hatırlayınca değiştirmiştim (nickim 9 senedir hep batilc; bi de o ilk 2 ay içerisinde yalnızca coca cola serinyer de kullanmıştım, yani o hali kimse görmedi) Başka iğrenç şey düşünelim hmm. O arkadaşınki kadar korkunç olamaz tabi de... aa +18, ama normal bişi.. [spo]seksin konuşulmayan yanları!, daha önce sevişmemiş olup bunu bilen birine hiç rastlamadım! Kızların cinsel organından seks sonrası çıkan absürd gaz sesleri! Seks sırasında bu sesin çıkması olayın konsantrasyonunu dağıtır, erkekte puhahaha deme hissi uyandırır, ancak bozuntuya vermemeye çalışır erkek. Kızınsa orgazmik olayları çoktan kaçmıştır. Kısacası osuruğun önden geleni diyelim:D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 şikayet ettim mesajları sorry gerçekten. bok salak filan denirde bu kadarıda gerçekten ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 @daesu+18 yazıp seks içerikli filmler veriolar ama Bi de herhangi bir küfür vs ieçrmeyen, tahrik amaçlı bi hebe içermeyen mesajlar bunlar yahu. Bunları kaldıramıycak değiliz ya? Rahatsız olan varsa söylesin editleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 az ketçap mayonez koyarak karizma yapma yöntemi çok şıkmış.hanhavy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Onu ben de tam kavrayamadim, az ketcap mayonezle nasil karizma yapiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya abi.iş rahatsız olması değil.ben olmam.başkası olur.bayan üyelerde var bu forumda.sen diyosun +18.+18 diye herşey konulmaz.güzelce anlatırsın tamamda.bu argo.ve terbiyesizce.kız kusup yalıyor ne demek abi bi anlat bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 editlenecektir dedim [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:21 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tamam da argo değil ki bu yav? yazdıklarıma özellikle kastım, herhangi bir hakaret veya argo veya seviyesiz bi geyik içermesin diye. Daha nasıl anlatabilirm ki yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kız olduğndan şüpheleyidim dfhdfh.istersen editliyim aga seni mi kırcam ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yav killer, sana mı deniliyor bana mı, onu çözemedim ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sanki farkı var abi ikisi de aynı şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bana dediler aga takma kafna sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya.inanın benim hiç derdim değil normalde burda küfür edilmiş edilmemiş argo varmış yokmuş bilmemne.sizin için diyorum.burda oturup kusup yalıyor aga bilmemne diyen adama kimsenin süper adam diyeceğini sanmıyorum.insanların gözünde kendinizi düşürmeyin diye diyorum ben.kusup yalıyor bilmemne çok seviyesiz bi geyik bu.küfür edip gülmek gibi birşey.o açıdan diyorum ben.gece gece yazmışsınızdır tamamda yinede bidaha düşünün bu tip şeyler yazmadan önce [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yapma yav, çok derin farkları var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 . [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:25 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 küfür edip gülmek, gülebilmek güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 lorrotar thankss cnm bizi düşündüğün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Adam azmetmis SS almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 SS Lazio , avanti dietro tutti quanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 biancoclesti ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aga farkmaz şimdi burda herkes sanal benim için.seviyesiz demiş şunu demiş bunu demiş çok da fifi yani.benim mesajıma gülen olur gülmeyen olur sen beni normalde boyle birimi sanıyosun.iki gırgır şamata yapalım diye yazıyoruz buraya.sen gülmessin başkası güler.neyse sen şikayet etmişsin üzerine düşeni yapmışsın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar