Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karizmanın resete doyduğu an

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

yav ha larrotar ha lorrotar ha lorrotor(yine orjinali unuttum da biri tutar diye kasıorum:D)

Bana da eskiden nedense her allahın evladı baltic derdi ne alakaysa. Hani öyle tanırlar el alışır filan da, bi ultima online da bi forumda bi msnde alakasız insanlar baltic diyor idi.

İşin garip yanı, nickimin ilk 2 ayı baltic idi, sonra unutup batilc olarak hatırlayınca değiştirmiştim (nickim 9 senedir hep batilc; bi de o ilk 2 ay içerisinde yalnızca coca cola serinyer de kullanmıştım, yani o hali kimse görmedi)

Başka iğrenç şey düşünelim hmm. O arkadaşınki kadar korkunç olamaz tabi de...

aa +18, ama normal bişi..

[spo]seksin konuşulmayan yanları!, daha önce sevişmemiş olup bunu bilen birine hiç rastlamadım! Kızların cinsel organından seks sonrası çıkan absürd gaz sesleri! Seks sırasında bu sesin çıkması olayın konsantrasyonunu dağıtır, erkekte puhahaha deme hissi uyandırır, ancak bozuntuya vermemeye çalışır erkek. Kızınsa orgazmik olayları çoktan kaçmıştır.

Kısacası osuruğun önden geleni diyelim:D [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ya.inanın benim hiç derdim değil normalde burda küfür edilmiş edilmemiş argo varmış yokmuş bilmemne.sizin için diyorum.burda oturup kusup yalıyor aga bilmemne diyen adama kimsenin süper adam diyeceğini sanmıyorum.insanların gözünde kendinizi düşürmeyin diye diyorum ben.kusup yalıyor bilmemne çok seviyesiz bi geyik bu.küfür edip gülmek gibi birşey.o açıdan diyorum ben.gece gece yazmışsınızdır tamamda yinede bidaha düşünün bu tip şeyler yazmadan önce

[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 03:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aga farkmaz şimdi burda herkes sanal benim için.seviyesiz demiş şunu demiş bunu demiş çok da fifi yani.benim mesajıma gülen olur gülmeyen olur sen beni normalde boyle birimi sanıyosun.iki gırgır şamata yapalım diye yazıyoruz buraya.sen gülmessin başkası güler.neyse sen şikayet etmişsin üzerine düşeni yapmışsın lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...