Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal’dan kurmaylarına ‘Sus’ talimatı

Joker

Öne çıkan mesajlar

DAAAYT asker hükümete ayar verirken 23423 tane başlık açılıyor, herkes keyifle mesajını atıyor ya.

Ha bana kalırsa hiç birine gerek yok. Gördüğüm kadarıyla pati ahalisinin büyük çoğunluğu gazeteleri netten takip ediyor zaten. Hepimiz biliyoruz link vermesini.

Ayrıca, bence bir başlık açılırken açan kişinin de bir yorumda bulunması lazım. Genel itibariyle tartışmanın çerçevesini belirlemek açısından muhim bu. Bir başlık açmak esasen mesuliyet isteyen bir konu.

Ama birisi de çıksın desin ki; Baykal hatasını kabul etmiş, aynı huun gibi düşünüyor 8D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ha bana kalırsa hiç birine gerek yok. Gördüğüm kadarıyla pati ahalisinin büyük çoğunluğu gazeteleri netten takip ediyor zaten. Hepimiz biliyoruz link vermesini.

bunun önüne geçilmez,her görüşte insan link vermiyor mu buraya ?

siz yapmıyor musunuz sevdiğiniz haberler hakkında yok böyle şu dedi yok böyle bu dedi,hemen yapıştırmıyor musunuz alakalı linki buraya ?

adam çok sık olarak falan açsa zaten bi sittir git diyecek ilk insanlar yöneticiler.nedir bu gerginlik yani ?

insanlar fikirlerini yazsınlar,linklerini versinler,her konuya yazmak zorunda değilsiniz.

ki bu arkadaşa propogandacı diyen arkadaşlara da 20 patiden 15 i falan militarist beyin der .bozacının şahidi şıracı durumu var harbiden.pati oylaması yapılır gerçi de patide öle bi ahlak yok yani ,dışlanma durumu olur ,yanlış.

gerilmeyin,her telden insan var burda,tek akp karşıtları değil.o yüzden her provokatif ya da öyle olmayan düşünce söylenecek bir şekilde.

insanları rahatsız etmesini ya da yalan yanlış olmasını da düşünenler var.

alıntı yaptığım arkadaşa falan değil sözlerim,genele mal ettim konuşmamı,konuşması üzerine geldi aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...