Enginar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 /tell atamıyorum. Friend listimde herkes offline.Hatta julien'i oyunda gördüm cevap vermedi ama oda listemde offline.Acaba jedi'mi oluyorum. :-P[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bendede durum ayni... :( bu durumda savaş biraz zor tabi adamlardan haber gelip gelmediğini bilmiyorum[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Su an herkesde durum ayni..euhe artik ne bug olsa millet jedi oluorum sancak euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 huahua.. biri derki: "la ben tell atamiorum?jedi mı oldum ne?jedi olunca belki konuşmak yasaktır." beriki: "hadi lan ordan..basbayağı novice marksmansin işte..eziksin" :D[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 sonynın bugları bazen ıyı oluyor compositemin normalda left ve rıght bracerlarını gıyemıyorum, zabrak olmam dolayısıyla secondary dekı hamlarım malesef yetmıyor oysakı slice da bayaa ıyı olmustu neyse 2 haftadır bır bugım var ve her seyı ıstedıgım gıbı full gıyıp cıkartabılıyorum uztelık slıcsız bıle olsa gıyebılırım eyw sony abı. jedi mi oluyom acaba,lol :) :) :)[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar