canjovi Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 -AoS- varken oyniyim dedimde, atlantic de oyniyanlar varsa nerdeler ? char isimi ne ?[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 rastlayabilecegin yerler olarak tram brit bank var; arada sirada gelip satilan evlere bakarim, veya fel/tram destard var eheh. Dr Dark ve Seifer sik oynadigim karakterlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 sardok benimki.kalabalık yerlere giremem genelde beni görmen zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Miroglu,Mandrake,Bilo Usta ve sık takıldığım karakterler Ara sıra tram brit e piyasayı yoklamak,alış veriş için giderim, Bilo Usta craftsmen Mir fighter ve macera adamıdır :) Kaldırımcı war bide thieftir full fel de takılır,yanına yaklaşma donuna kadar soyarım :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 "mono" yu pembe robe icinde abidik gubidik dungeon larda yada tram brit bank de bulabilirsin... Atl shard..[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 "odium" , tram destard sw room veya brit bankda görebilirsin. Bide "Valar Avalon" , emekli miner yeni BS ve Tailor, minoc bank yanında görebilirsin[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Aslinda AoS Upgrade sonrasi yasanan revert ve diger blackhole vs crash'ler yuzunden oyunda klasik trammie oldum ama normalde: Jean-Paul[MTC] Mage, genelde en tembel char, Mage, hala inscription calisiyor, Moonglow civarinda avare dolasiyor, AoS sonrasi Brit Bank'de Blackhole'e takilmayi cok seviyor. Norbert Beaver GM Warrior, her yerde :) Korkusuz kahraman, deli, olmekten bikmayan silahsor, GM all oldu ve simardi :) Ozellikle AoS sonrasi avare avare brit bank civarinda alim satim islerine boguldu. Bir savasciyi ne oldurur? 4 sey: AoS Upgrade, GM olmak, Lag, ve masa basi isler. Kizlari saymiyorum :) Umarim bu hafta geri donecegim hayata, yani oyuna :) (Sirf oyun icin Kablo Internet olan bir eve tasinmayi planliyorum, ne gunler :) Baska kimlikler de var ama pek ortalikta degiller.[hline]Ride to live, Live to ride... [Bu mesaj JeanPaul tarafından 03 Mart 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 hmm "pier le jovilen' di ye gorurseniz bir el salarsiniz ozman :) oyle yaptigi birsey yk geziniyo AoS yeniliklere bakiyo[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 04 Mart 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Hmm... Kumadam (*) Red Mages - "Liche" (bilindiği üzere) şu anda ısrarla malas'ı keşfe çalışıyor önüne gelen şeye saldırıyor, çünkü 1997 yılından bu yana kullandığı celeron 300a-64 MB Ram li "ancient computer"ini p4'e çevirmiş durumda Ayrıca, halen ısrarla nasıl olurda full necro spell book bulur yada necromancy nasıl artar ona kasıyor Neverlander MTC - "Templar" Healer/Mage olarak dolanıyor, şu anda kendisi yetimken eval ediniline ailesinden kalan small tower'ı onların vefatı üzerine devralmış ve yeniden doğup büyüdüğü verity (moonglow) adası toparklarına geri dönmüş durumda, ve üvey ailesinin ona olan vasiyeti üzerine " Virtue of Compassion" üzerine çalışıyor Sage Kumadam - "Paladin", büyük ağabeyinin tersine diğer yolu seçmiş durumda, yaşının küçüklüğü nedeni ile henzü herhangibir sanatda ustalaşamadı ise de, azimle çalışmaya devam ediyor Genelde, Felluca facet ağırlıklı olmak üzere Trammel Moonglow ve son zamanlarda Malas'ta dolanmakta, çok nadir Britain'e geçiyor, Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Baran Daedalus Andulin Benetton Sonja Lee Omega hepsi ayrı leet (neon sac/sakal hepsi), hepsi bilmem kaç X gm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mage shop ta satılıyodu necro booklar 117 gp mi neydi yanlış hatırlamıyosam.[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Bende 3 tane full necro book var. Ilgilenenlere :) Biraz cigirtkanlikla alabiliyorsunuz birilerinden. Ya brit bank'da ya da benden. Ortalama 120K'dan satmayi basariyorum. Ama daha ucuza bulabilirsiniz tabii. Yasli savasci oldu tuccar.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: Nukem_Verite, 04 Mart 2003 23:40 tarihinde demiş ki: peki nasıl elde ediliyoki 120 k az buz para değil kasalım yani eheh(aç gözlü trammi3 Wright repliği) para dediğin elimizin kiridir(Bütün parasını wright tan aldığı için car curkonuşan felde devamlı ölen gönül adamı,mtc mensubu crusader) Inan hic fikrim yok. Ben sadece alim satim yapiyorum :) Bu trading isi sayesinde dunyada uretmeyen ama sadece ticaret ile ugrasan milletlerin nasil ilerledigini ogrendim. Enteresan bir ogreti oluyor benim icin. Brit bank'de dedigim gibi daha ucuza satin alabilirsin. Ama zamanini biraz harcaman lazim. Brit trammie :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 nukem scrolları ayrı ayrı alıcaksın 120k şu an piyasada satıldığı fiyat bana saçma geldi necro book için 120k vermek,yaygınlaşınca ucuzlar scrollar yaratıklarda loot olarak çıkıyo ileri seviye scrolları alabilmen için baya taşaklı yaratıkları öldürmen gerektiğini söylemem gerekmiyo herhalde :) ehhe ewet jeanpaul trade olayı adama 0x gm olsa bile milyonlar kazandırır :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: -Mandrake-, 05 Mart 2003 14:41 tarihinde demiş ki: .......................... ehhe ewet jeanpaul trade olayı adama 0x gm olsa bile milyonlar kazandırır :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Haklisin :) Bence OSI kullanilmayan skill'leri zaman icinde skill-loss'a ugratmali. Silahsor'ler evde tarlada madende filan calisirsa , ticaret ile ugrasirsa nasil silahsorlugu unutur ve pratigi azalirsa , bu da boyle olmali. :) *brit'e gidip kitap satmaya devam eder, 6.6 GM kitap satiyor :)*[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar