RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 evet, vincent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 horace: sonuncu şahane olmuş bence, bölüm açıldığından beri gördüğüm en iyi tasarım diycem ama çok kaçırmışımdır, o bakımdan demiim. durun ben de gödnericem şimdi bişeyler, olcaktı bu bilgisayarda bikaç minik bişey. asıl ev bilgisayarım gelsin, neler neler post edicem ben size ayol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ehe buldum bikaç bişey :) bakın bunu netten bi yerden bulmuştum, bi kitap kapağıydı, kırptım, biçtim, bu hale getirdim, hatta bi de hızımı alamayıp desktop yaptım kendime... orjinali benim diil, ama kimin hatırlayamıyorum ki yaziim buraya. bu fotoyu ben çektim, sonra içimden geldi kırmızı gök yaptım, saçma oldu, bizden oldu :P son olarak bi de bu var, horcae'ın son mesajındaki ilk çalışma gibi, bol cut-outlu.. başka yönlerdende benziyo, o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 birşey beyan edeyim. cutout diil o. cutout olsa öle olamazdı zaten. stamp tadında manuel(threshold, smooth, make work path, ..) olarak yapılmış bi çalışma. sonradan renk eklendi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 banne... benimki cutout o zaman. peh. *!bozuntuya vermez, iddialı değildir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 [hline]Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar