Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi twofifty de bizim olsun

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Yeni çalışma yapamadım ama twofifty'de bulunan iki çalışmam ve bir tanede eski çalışmalarımın arasında bulduğum çalışma ile katılıyım.

// iki tane unutmuşum onlarıda ekledim.

[hline]5

[Bu mesaj Oky tarafından 29 September 2003 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Tasarımlarda kullandığım nikim Graphicer olduğu için, kendime bir forum avatarı yapmıştım, 150X150 ama idare edin artıkın, netim şu an çok kötü, disk alanımda da bu hazır var, şimdi boyutunu değiştirsem trekrar yüklemek ölüm... siz buna bakın ben yenisini yapıyım hemen :D

bu arada ordaki gözler benim ehehhuehue[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 03 October 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

aha buyrun, kendi nikime ait kah güzel, kah komedi, kah karizma avatarlar (acayip bencilim, sırf kendim için yapmışım) uyarıım, bunnar 250X250 diil tam olarak, hazır da vardıda..

[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 03 October 2003 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

nihayet yaptım bi tanecik, balantım kötü demiştim ya, onu konu alan bi olay, 56k ve analog hat, delirtiyor valla...

ha bu arada şunuda söyliyim, tenis 3te oky nin bir çalışmasında gördüm arkadaki stunları, çok haşuma gitti, birazcık taklit gibi olmuş ama, :D neyse oky umarım senin açından bir problem yoktur...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 04 October 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...