Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeçen Milisler

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

Yo siz çok banalsiniz. Kendi fikrinizi kabul görmeyen birini gördükçe Aşağılama, Nedenini anlayamadığım Bir Küçük görme Çabası içindesiniz.

Bir insan Doğru bilmek zorunda Değildir. Herşeyin doğrusunu herkez bilse, Tartışma ortamı yaratılamazdı. Sadece birbirinizi poh pohlayıp rahat etme eylemi gerçekleşirdi. Fakat karşı fikirler sayesinde tartışmanıza devam etmenize Rağmen.. Hemen bir saldırayım, Öldüreyim. Karşı fikirliyi Sindireyim.

Yukarıda bir adam konuşmuş. Ne kadar ezberden konuşuyorsun bilmemne diye..
Arkadaşım Ne söyledimki Ne kadar ezberden konuşayım. 1 cümlelik bir yazıyının Ne kadarını ezberliyeyim. Herkez doğru yada yanlış bilebilir. Önemli olan Karşıdakine saygı göstermektir. İkili konuşmalardan kaçınmama rağmen ismim verilerek ilginç cevaplar görünce şaşırıyorum..

Zaman harcayıp Konuşuyoruz, okuyoruz burda.. Boş şeyler değil bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kisaca bize karsi yapilan terordur baskasina karsi yapilan ozgurluk savasidir. kkthxbye

bak varsa bilgi, argüman vs koyar tartışırsın. o kadar şey söyledikten sonra bunu yazıp hadi bye yazmak ne kadar güzel bişiy ya.

seni bilmiyorum. o hareket banal. bütün anlatmaya çalıştığımızı kendince dengesiz bi şekilde özetleyip çıkarsan sanada derim banal.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyur De.. Hiçte umrumda değil. Herhangi bir kullanıcının Forum üzerinde bana ''Banal'' Demesi.
Beni üzmezsin.. Sadece Tartışmanın seviyesini düşürürsün. Ha karşıdaki adam ilk yanlış hareketi başlatmışsa.. İlle senindemi Yanlış şekilde yola çıkarak, iyice içinden çıkılmaz hale getirmen gerek.
Sahsen ben bu forum üzerindeki herhangi bir hakarete aldırmam bile... Fakat başka kullanıcıları bilemem, herkez kendinden sorumlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sey anlatmiyorsunuz ki. Kendi bakisacinizi gelistirerek ya da genisleterek bakmiyorsunuz. Ben diyorum ki bir milletin ozgurlugu haketmesi mucadeleye daha once baslamasiyla mi alakalidir? Ya da kurduklari devlet neye gore "daha" devlettir? Diger devletlerin tanimasina gore mi?
Masum insanlari olduren teroristlerdir Pkk da Cecenler de. Aksini mi iddia ediyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

denmek istenen şey şu, rusya zaten gidipte adamların toprağını yüzlerce yıl önce fethetti. adamlar o kadar yıldır orda vatanları için mücadele veriyorlar. örnek olarak bkz:Kurtuluş Savaşı. örnek verildiği üzere pkk'nın yaptığı şey terördür. neden mi? çünkü amaçları özgürlük, bilmemne, vesaire değil. amaçları terör. nerden mi anladım? bkz: kürtleride çatır çatır öldürmleri. veya el-kaide ele alalım. el-kaide afganistan işgal edildikten sonra mı ortaya çıktı. hayır. daha öncede vardı ve amaçları sadece terördü. yani bağımsızlık filan değildi neyse iş yerinde bu kadar yazılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bakın israilin filistinede yaptıgı benzer bi durum
israil derki : filistinlilerle eşit şartlarda ve haklarda yaşamayı kabul etmiyoruz, anlaşma masasınada oturmuyoruz
rusyanında yaptıgı şey budur
şimdi karşınızdaki insan diplomatik yolları tıkadıgında elinizde kalan tek şey silahlı mücadeledir.
Sosyal ağlarda paylaş

ne istediklerini bilmiyorlar ve dahasıyla amerikanın maşası konumundalar bu da pkk yı ve destekleyen kürtleri maalesef onursuz yapıyor.

deasu nun israil filistin örneği gayet yerindedir.Ama saldırı konumunda olanlar ve sivilleri öldürenler ve ayrılıkçı olanlar bizatihi benim için annesi kötü konumundadır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bakın israilin filistinede yaptıgı benzer bi durum
israil derki : filistinlilerle eşit şartlarda ve haklarda yaşamayı kabul etmiyoruz, anlaşma masasınada oturmuyoruz
rusyanında yaptıgı şey budur

Rsuya İsrail gibi 70 yıl önce o topraklara yerleşmedi ama, elmayla armudu karşılaştırmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

istedikleri şeye birie demiyorum ama şu da var ki: ülkenin birlik ve beraberliğini korumak. ki bu da ancak böyle bir yöntemle mümkündür. çünkü tavizler verilmeye başlanırsa arkası kesilmeyebilir. siyaset işte. en güzeli Ziya Paşa'nın beyiti

İdrak-ı meali bu akla gerekmez
Zira bu terazi o sıkleti çekmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...