Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 byebye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hala kıyaslıyosun wissy. çok banalsın efem. payidar kalınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Yo siz çok banalsiniz. Kendi fikrinizi kabul görmeyen birini gördükçe Aşağılama, Nedenini anlayamadığım Bir Küçük görme Çabası içindesiniz. Bir insan Doğru bilmek zorunda Değildir. Herşeyin doğrusunu herkez bilse, Tartışma ortamı yaratılamazdı. Sadece birbirinizi poh pohlayıp rahat etme eylemi gerçekleşirdi. Fakat karşı fikirler sayesinde tartışmanıza devam etmenize Rağmen.. Hemen bir saldırayım, Öldüreyim. Karşı fikirliyi Sindireyim. Yukarıda bir adam konuşmuş. Ne kadar ezberden konuşuyorsun bilmemne diye.. Arkadaşım Ne söyledimki Ne kadar ezberden konuşayım. 1 cümlelik bir yazıyının Ne kadarını ezberliyeyim. Herkez doğru yada yanlış bilebilir. Önemli olan Karşıdakine saygı göstermektir. İkili konuşmalardan kaçınmama rağmen ismim verilerek ilginç cevaplar görünce şaşırıyorum.. Zaman harcayıp Konuşuyoruz, okuyoruz burda.. Boş şeyler değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Kisaca bize karsi yapilan terordur baskasina karsi yapilan ozgurluk savasidir. kkthxbye bak varsa bilgi, argüman vs koyar tartışırsın. o kadar şey söyledikten sonra bunu yazıp hadi bye yazmak ne kadar güzel bişiy ya. seni bilmiyorum. o hareket banal. bütün anlatmaya çalıştığımızı kendince dengesiz bi şekilde özetleyip çıkarsan sanada derim banal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Buyur De.. Hiçte umrumda değil. Herhangi bir kullanıcının Forum üzerinde bana ''Banal'' Demesi. Beni üzmezsin.. Sadece Tartışmanın seviyesini düşürürsün. Ha karşıdaki adam ilk yanlış hareketi başlatmışsa.. İlle senindemi Yanlış şekilde yola çıkarak, iyice içinden çıkılmaz hale getirmen gerek. Sahsen ben bu forum üzerindeki herhangi bir hakarete aldırmam bile... Fakat başka kullanıcıları bilemem, herkez kendinden sorumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bir sey anlatmiyorsunuz ki. Kendi bakisacinizi gelistirerek ya da genisleterek bakmiyorsunuz. Ben diyorum ki bir milletin ozgurlugu haketmesi mucadeleye daha once baslamasiyla mi alakalidir? Ya da kurduklari devlet neye gore "daha" devlettir? Diger devletlerin tanimasina gore mi? Masum insanlari olduren teroristlerdir Pkk da Cecenler de. Aksini mi iddia ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Sozluk'te cok guzel yazmislar. Ben kelime anlamini yapistirmak icin bakmistim : siddet kullanarak politik guc elde etmek isteyen kisi.. Demisler ki : birinin terörist olarak gördüğü, diğerinin özgürlük savaşçısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bende aynı şeyleri söyledim ama lolkthxbye demedim fark burada.ciddi bir konuya ciddiyetsiz bir cevap verirsen bu tepkiyi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 `like i ./care` O zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 @spawn77:haklısın tamamen. @wissy:bizde diyoruzki onların farkını ayırabileceğimiz kapı gibi sebepler var. onları sıralayacağım mümkünse ileri saatlerde. keşke kkthxbye dan önce bu mesajı atsaydın. edit: typo [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:14 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 denmek istenen şey şu, rusya zaten gidipte adamların toprağını yüzlerce yıl önce fethetti. adamlar o kadar yıldır orda vatanları için mücadele veriyorlar. örnek olarak bkz:Kurtuluş Savaşı. örnek verildiği üzere pkk'nın yaptığı şey terördür. neden mi? çünkü amaçları özgürlük, bilmemne, vesaire değil. amaçları terör. nerden mi anladım? bkz: kürtleride çatır çatır öldürmleri. veya el-kaide ele alalım. el-kaide afganistan işgal edildikten sonra mı ortaya çıktı. hayır. daha öncede vardı ve amaçları sadece terördü. yani bağımsızlık filan değildi neyse iş yerinde bu kadar yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 daha dün okul basan çeçenler değil mi? bir sürü çocugu öldüren onlar değil mi? şimdi gelip bunlara yapılan övgü, şerefsiz pkkya yapılan övgüden ne farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 arkadaşım gerçekler ve yapılanlar arasında fark vardır. salak oğlu salak rus timi okula girmeden önce kaç kişi öldü? adamlar kapıyı pencereyi çatıyı uçurup içeri girdi. içeri hayvan gibi gaz bombası attı. bence muallakta olan şeyleri değil, yapılan aşikar şeyleri konuşmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bakın israilin filistinede yaptıgı benzer bi durum israil derki : filistinlilerle eşit şartlarda ve haklarda yaşamayı kabul etmiyoruz, anlaşma masasınada oturmuyoruz rusyanında yaptıgı şey budur şimdi karşınızdaki insan diplomatik yolları tıkadıgında elinizde kalan tek şey silahlı mücadeledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ha benim yaptığım ayırım başkalarının terör örgütü / bizim terör örgütümüz (nası garip bi cümle oldu) değil, sadece çeçenler hakkında konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ya şunu düşünün. bugün adamlar gelse. ülkemizi alsalar. siz muhtarlık cumhuriyetisisiniz yaşayın lan deseler. ne yaparsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ve siz de buna karsi ulkenizi savunsaniz. Sonra beraber savunduklariniz size gelip siz kendi anadilinizde egitim-ogretim goremezsiniz, yayin yapamazsiniz boyle yasayacaksaniz yasayin lan dese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Kisaca bahane aradiktan sonra terorizm icin bahane bulmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 anadilllerinde eğitim ve yayına ben karşı değilim yalnız bu topraklara keko renklerinde bayrak dedikleri bezleri dikerlerse de onları bi yerlerine sokma taraftarıyım. bu da göz dağı olsun burdan. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 16:37 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Istedikleri seylerde bence haklilar. Isteme yontemleri yanlis ve kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Olaylar nereye geldi ya . Uzatmanın bir anlamı yok ne kadar tartışsanızda kimsenin düşüncesinin değişeceği yok . Bizim kendi derdimiz kendimize yetiyor zaten. Ne çeçenleri nede filistini düşünecek halimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ne istediklerini bilmiyorlar ve dahasıyla amerikanın maşası konumundalar bu da pkk yı ve destekleyen kürtleri maalesef onursuz yapıyor. deasu nun israil filistin örneği gayet yerindedir.Ama saldırı konumunda olanlar ve sivilleri öldürenler ve ayrılıkçı olanlar bizatihi benim için annesi kötü konumundadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: bakın israilin filistinede yaptıgı benzer bi durum israil derki : filistinlilerle eşit şartlarda ve haklarda yaşamayı kabul etmiyoruz, anlaşma masasınada oturmuyoruz rusyanında yaptıgı şey budur Rsuya İsrail gibi 70 yıl önce o topraklara yerleşmedi ama, elmayla armudu karşılaştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 istedikleri şeye birie demiyorum ama şu da var ki: ülkenin birlik ve beraberliğini korumak. ki bu da ancak böyle bir yöntemle mümkündür. çünkü tavizler verilmeye başlanırsa arkası kesilmeyebilir. siyaset işte. en güzeli Ziya Paşa'nın beyiti İdrak-ı meali bu akla gerekmez Zira bu terazi o sıkleti çekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 pekaziz ben diplomatik konumu örnekledim sadece çeçenler ve ruslar yüzyıllardır yanyana yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar