Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Karakterleri tanıtayım. Main karakter : Mechanix - Level 70 Human Warlock Grand Marshal , Rival , Duelist , Justicar title ları var. Dunemaul serverında kimseyle kötü bi anısı yok çoğu kişinin tanıdığı ve bildiği bir karakter. Önümüzdeki çarşamba 4/5 Merciless Gladiator set oluyo ( 2. set bonusu için ) bi iki resilience gemi takmayı planlıyodum toplam resilience 370-380 civarı olacak stamina da artar baya. Zaten bi hafta sonrasında da 5/5 Merciless olacak en ucuz eldiven kalıyo bi tek. armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Mechanix Burdaki itemlar pvp itemları bide pve seti var onda da yaklaşık 100 spell damage daha fazla . Pvp mountlarının hepsi var Av Ram i , Pvp ram i , Black War Tiger , bildiğin normal at, Warlock atı , %60 Grpyhon , %280 Gryphon , %280 Nether Ray , Netherdragon da alıcaktım da uğraşmadım 6.5k revered rep kolaycana alınabilir 2-3 günde uğraşırsanız. 375 Herb , Alchemy. Tüm günlük questler açık yapıp para basabilirsiniz. Bütün heroic keyleri var , bikaç pre-tbc reputation ı exalted ( battlegroundlar falan ) . Bankada bi sürü herb cloth falan var. Bankada tüm çantalar 18 lik full dolu çantalar zati bankada. Hala Grand Marshal itemları , tier1 ler falan duruyo nostalji için. Öv öv bitmez bi karakter yani :) Ha ama 50g para var fazla yok , uğraşmadım açıkcası da dediğim gibi günlük questlerle çok hızlı bi şekilde para yapılabilir, üstüne herbalism var. Hızlı mount var var oğlu var. 5k Honor puanı , 100 av , 100 wsg diğerlerinden de 50-60 civarı mark var. Lucretia Level 70 Draenei Shaman Yeni level 70 oldum 1.1k para var üstünde . Bir sürü grup questi duruyo , hala nagranddaki ring of blood dır , günlük questlerin açılmasıdır hepsi duruyo yani çok rahat 2 günde 3-3.5k gold para yaparsınız isterseniz ama ben item kasmak için direk kara attunementi yaptım sonra pvp yaptım. Şu an 45k honor var , 100 av markı , 70 eos markı , 50 ab markı , 3 wsg markı var henüz. 500 arena puanı var. Daha da kasarım heralde satılana kadar. Gear ı henüz çok iyi değil bikaç karazhan epiği genelde yeşil mavi itemlar ama honor puanlarını gelecek sezonda alınacak arena1 setine biriktiriyodum ki 45k ile 3 parça alınır. Muhtemelen daha da kasıcam. %100 hızındaki filden var vede %60 Gryphon var resto specc. Dunemaul serverında Armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Lucretia Heren : Level 40 rogue ( mount var ) Mechanix : Level 40 mage (burning-legion) ( mount var ) Mechabank - banka bi sürü satılacak herb cloth enchant malzemesi dolu Mechclothbank - Bir sürü netherweave cloth dolu Bunun dışında bikaç level 20-30 karakter var dolu yani fiyat olarak 450 YTL düşünüyorum mail : [email protected] ( msn de aynı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar