Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ps tenislerin aralarında böle uzun bi süre olması baya ii oldu, bence tenislerden tam verim aldık ama bu kadarda ara olmasın behh :) neyse ben başlatıyım dedim, inşallah görsel sanatlar derin uykusundan uyanır...kurals: -aşağıdaki resim bir araçtır(araç derken yaratıcılık açısından yani), yalnızca bunun üzerinde çalışma yapmayın -çalışmalar 600x400 boyutlarında olsun ltf... (buna herkes uyarsa çok sevinirim - düzen herzaman iidir) -aşağıdaki örnek lütfen çalışmalarda belli olsunNOT: Resmi koyduğum hosttan kaynaklanan görüntülenememe problemleri olabilir, lütfen böyle bişey olduğu zaman hemen buraya yazark bildirin, bi çaresine bakalım...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..[Bu mesaj Dragonmax tarafından 18 October 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 aha bi tane yaptım, nasısa 1 hafta daha bişe yapamicam bari şimdi doya doya yapıyım :D ... kendi çapımda mousumun döndüü kadar...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bu sayfa load edildiginde goreceginiz rezaletten ben sorumluyum... ama aklima bi fikir geldi dokandirmadan edemiicektim, yoksa haddime degil boyle tenismis falan... Biri fikri alip duzgun bisiler yaparsa cok sevinecem hehe[hline]Nature's law instead of god in heavenBlind Guardian - Punishment Divine-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy[Bu mesaj HellHound tarafından 18 October 2003 05:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Anaaaa benim araçtan lan! :lol:[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 heyyy oldukça ii :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yine de dergi boyutlarında yapıp masa üstüne koysan resolution standartlarına uymak için daha iyi olurmuş. fekat iyi mi? iyi...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bu tanıtım posteri... =) *!şöyle bir kıvırtır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hatta bi arkadaş da devam olarak öle bişi yapsa mesela ne güzel olur. üstüne bi de kahve kupası. bi de önceden kahve konulmuş kaldırılmış altta izi kalmış. bi kül tablası filn. ne güzel olur.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 düşünce oldukça ii horace de, o bazda bi görüntü elde etmek için önce o ortadaki sarı turuncu yazılara bi yıpranmış görüntüsü vermek lasım ki, layer olayı olduu için kasış iş :D... hem boyut meselesi de ortada.. bardağın tam 3 boyutlu olması lazım en güzel bi görüntüryü yakalamak içün.. :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bak o alanı seçmek kolay iş. genel olarak yazının çevresini seç lasso ile. sonra color range'e gir. truncuyu seç. bi de ordaki sarıyı ekle damlalık+ ikonu ile. okeyle. select>modify>expand 2 pixels. tamamdır. dekupe yapmak malesef bi graficer(!)in asli görevidir. ayrıca dene bi bakalım nası olcak. yapılamayacak çok az şey var.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben kendi kendime takılırım siz zahmet etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hehe olayı bitirmişsin abi. büyüksün :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 son nokta diyim mi :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 1- çiçeee özellikle o şekilde bir efekt fırtınasına soktum, harbiden sadece cnm istedii için,yoksam orjinal görüntüsünü koyup daha bi gerçekçi yapabilirdim.. 2- ulen kendi koyduum kuralı bozmuşam, ufo arabası görünmüyo ehueheue...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 oha dom harikasin kralsin diyorum[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 esas siz harikasınız, teşekkür ederim. ben kahve sevmiyorum pek, çay seviyorum, bilenbilir, çay bardağımıda koyayım dedim kenarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ohh helal olsun valla :) biraz da çay döksen dergiye süper olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 süper :D ya ben bu topice mesaj attım sanıyodum ? lol kesin yanlış topice attım, rezil olmamışımdır umarım edit: hehe dom 2. resim koymuş, çay bardaklı.. hehe nası bi çelişkiye düştüm bi an belli diil delikanlı photoshopçu çayı derginin üstüne döker :D (nası gaz veriyorum ama :P) [Bu mesaj arcane tarafından 19 October 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 arcane ciddi anlamda yapıyordum, malum beşiktaşın geceleri elektrik kesintileriyle ünlüdür.. bardak bunlardan birine kurban gitti ilerleyen saatlerde belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yaparsan çok hoş olur hatta böyle derginin yanında bi yerde dökülmüş olsun bi kısmı derginin üstünü kaplasın derginin öbür kısmında da lekeler şeklinde olsun ben de birşeyler öğreneyimi, mutlu olayım[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 arhadaşlar, arhadaşlar... arada asıl tenisin objesi olan ufo yu da ele almayı unutmiyalım piliiss...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 al piliis bu son.. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 işte buydu sorduğum olay :) çay dediğin dökülür.[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 gitti güzelim dergi.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar