Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenis [4]

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

ps tenislerin aralarında böle uzun bi süre olması baya ii oldu, bence tenislerden tam verim aldık ama bu kadarda ara olmasın behh :) neyse ben başlatıyım dedim, inşallah görsel sanatlar derin uykusundan uyanır...
kurals:
-aşağıdaki resim bir araçtır(araç derken yaratıcılık açısından yani), yalnızca bunun üzerinde çalışma yapmayın
-çalışmalar 600x400 boyutlarında olsun ltf... (buna herkes uyarsa çok sevinirim - düzen herzaman iidir)
-aşağıdaki örnek lütfen çalışmalarda belli olsun

NOT: Resmi koyduğum hosttan kaynaklanan görüntülenememe problemleri olabilir, lütfen böyle bişey olduğu zaman hemen buraya yazark bildirin, bi çaresine bakalım...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 18 October 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bu sayfa load edildiginde goreceginiz rezaletten ben sorumluyum...

ama aklima bi fikir geldi dokandirmadan edemiicektim, yoksa haddime degil boyle tenismis falan...

Biri fikri alip duzgun bisiler yaparsa cok sevinecem hehe

[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

[Bu mesaj HellHound tarafından 18 October 2003 05:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

düşünce oldukça ii horace de, o bazda bi görüntü elde etmek için önce o ortadaki sarı turuncu yazılara bi yıpranmış görüntüsü vermek lasım ki, layer olayı olduu için kasış iş :D... hem boyut meselesi de ortada.. bardağın tam 3 boyutlu olması lazım en güzel bi görüntüryü yakalamak içün.. :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Sosyal ağlarda paylaş

bak o alanı seçmek kolay iş. genel olarak yazının çevresini seç lasso ile. sonra color range'e gir. truncuyu seç. bi de ordaki sarıyı ekle damlalık+ ikonu ile. okeyle. select>modify>expand 2 pixels. tamamdır. dekupe yapmak malesef bi graficer(!)in asli görevidir.

ayrıca dene bi bakalım nası olcak. yapılamayacak çok az şey var.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

1- çiçeee özellikle o şekilde bir efekt fırtınasına soktum, harbiden sadece cnm istedii için,yoksam orjinal görüntüsünü koyup daha bi gerçekçi yapabilirdim..
2- ulen kendi koyduum kuralı bozmuşam, ufo arabası görünmüyo ehueheue...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Sosyal ağlarda paylaş

süper :D

ya ben bu topice mesaj attım sanıyodum ? lol kesin yanlış topice attım, rezil olmamışımdır umarım

edit: hehe dom 2. resim koymuş, çay bardaklı.. hehe nası bi çelişkiye düştüm bi an belli diil

delikanlı photoshopçu çayı derginin üstüne döker :D (nası gaz veriyorum ama :P)

[Bu mesaj arcane tarafından 19 October 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...