jagd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 evet sevgili patiler gidin bakın deneyin ,robot olun, uçun, kaçın üstelik closed beta testte.Beta yarın başlayıp 8 Ekimde bitecekmiş ,Hiç bir oyunu sevememiş burnundan kıl aldırmayan mmo ahalisi içinse ilaç ,oynayın verin veriştirin ,gelin bize daha iyi nasıl oyun yapacağınızı anlatın :) Not1:oyunu oynamadım ,indirmedim bile ama robot lara ve betaya meraklı pati ahalisi için yazmayı bir görev bildim. Not2:yukarıdaki şakalar hiç bir şey beğenmem ben abicilere ithaf olnur. http://mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/screens/gameID/293/setStart/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sıkıntıda cektim kuruyorum girmeyi basarabilcekmiyim bakalım :) soyle bir kısa bakar silerim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 lvl14 oldum eglenceli , tek kötü yanı online shop hedesi . bide cok fazla item kombine etme olaylari var ,kafa yoruyor. ama mecha falan seviyorsanız bence dizaynlar eglenceli. kendi mechanın parcalarini yerlestirmek falan sarıyor insani. pilot skilleri var onlari level upllarla trainliyorsun , int stamina falan oyle ozelliklerde eve online gibi, gercek zamanli train ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: Not2:yukarıdaki şakalar hiç bir şey beğenmem ben abicilere ithaf olnur. çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 adında memenet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 evet ismi çok kötü age of armor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 age of conan var ama //_; ss lerinden bakmıştım, içimden bir ses bunu indireceğine git albüm indir kotanı akıllı kullan dedi ben de öyle yaptım. baya kötü duruyordu, yenilenmişse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tamam da Age oF conan o Age of armor çok saçma age of armors olsa belki biraz kurtarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 iğrenç değilmi arkadaşlar oyun.rezalet ötesi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bence oynanıyor deişik en azından mecha sevmiyorsanız ayri. cok iyi bir oyun denemez ama ucretsiz eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yapmayın arkadaşlar hadi iğrenç =P hiç oynamadım ss bile görmedim oyundan uyuzluk yapmaya çalışıyorum ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar