Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Selamlar herkese Mininova da gecelik torrent download um icin bakinirken iki uc album indirdim. Sonlarinda www.jamendo.com yaziyordu. Heh dedim bi bakiyim siteye, cunku gruplar adlari duyulmamis gruplardi. Meger bu jamendo, amator muzisyenler icin albumlerini koyabildikleri isim yapabildikleri bir portalmis. Muzigin paylasildigi bir yer yani. Ve cok guzel bir tag sistemleri var. Ve paylasim torrentler ile yapiliyor (Downloadlar 300 kb ile iniyo bende, tabi 6 mbit baglantidayim o ayri) ama paylasani cok yani. Bir kac oneride de bulunayim: -Cool Cavemen - Funk fusion grubu, baya eglenceli sarkilari -Rob Costlow - Cok sakin piyano solo sarkilari, cok guzel geldi bana dinlerken huzur doldum -Revolution Void - Lounge Jazzimsi Fusion da var. Onerilerinizi yazin, eger buldugunuz kesfettiginiz guzel gruplar varsa atin ortaya. Hatta kendi sarkilarinizi upload edecekseniz buyrun onlarin da linkini verin :) URL tagi calismiyor bir sebepten, www.jamendo.com son bi defa deniyorum [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 04:55 tarihinde, Volfied tarafından güncellenmiştir ]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 begendim siteyi ama register now a tiklayinca yuklemeye calisiyor sayfayi sonra yine homepage e donuyor. ie mozilla opera ne varsa denedim ama olmadi.alt taraftaki albums of the month falan da ısrarla yuklenmiyor.bi tek ben mi yasiyorum bu sorunu? kaydolmak istiyorum ='(
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ben uye olmadim acikcasi, dogrudan arayarak indiriyordum :) Browser inda bir sorun olabilir, agir java script var cunku gordugum kadariyla
Öne çıkan mesajlar