Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 arkadaşlar wow yüzünden üniversite derslerim aksadığı için accountumu 400 ytl ye satışa çıkardım. undead priest:Samaél tailoringi 375(shadoweave tailoring)epic bot ve omuzluğu dikilmiş durumda.chestide dikmeye hazır Karazhan epic droplar ve honor epicler bulunmaktadır.Karakterin heroic keyleri tamdır.İmigrate e açıktır.Guildtedir.İncelemek isteyenler armory e Samaél yazabilirler(Tarren Mill PvP server) gnome rogue:uzziel elemental lw full epic seti üzerinde.keepers of time exalted epic daggera+the consortium exalted epic dagger,pvp honor epicleri+karazhan epicleri bulunmaktadır.İmigrate e açıktır.Karakterin heroic keyleri tamdır.Guildi karazhan ve gruuls lair yapan türk guildidir.İncelemek isteyenler armory e Uzziel yazabilirler(Dunemaul PvP server) Karakterlerimin itemlarının yeterince güzel olduğunu düşünüyorum.Roguem+shadow prime karşılık itemları güzel gnome male warlock takas edebilirim. ilgilenenler bana [email protected] msn adresimden ulaşabilirler. P.s: Arkadaşimin ricasi üzerine yazdim, account benim deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar