guden Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Xp ve vista arasından network kurmaya çalışıyorum ama bi türlü beceremedim. Tek yapabilciğim shared documents yaratabilmek ama benim istediğim direk notebook umdan diğer pcnin hddsine girebilmek. Nasıl yapıcağım konusunda fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Guden çalışırmı bilmiyorum ama sunu dene komut satırında //ulaşıcağın bilgisayarınipsic$ yada işte d ye ulaşcaksan d$ Sonra sana kullanıcı sorması lazım ulaştığımn bilgisayarın admin sifresi varsa onla giriş yap problem olaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Tamam halletmeyi başardım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Rica ederim terazi rep+++ plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar