Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Xelee said:
filmi izlemedim ama o fantazi dunyası kuralları bakımından lotr'dur olay. nedense onun dısındakiler hep sacma gelio. cok mantıklı kendi icinde tutarlı baska bi sey cıkana kadar lotr...
aslında kitabı güzel hatta lotr un yazarı ve narnia nın yazari birbirlerinden esinlenerek çıkarmışlar kitaplarını ama yinede film daha çok cocuklara yönelik gibi geldi bana
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım olay ilk filmde zaman kavramıydı. Çocuklar girip çıkıyor ve bir bakmışlar çok az zaman geçmiş bir gün bile değil. Ama orada 10 yıl rahat geçirmişler. Peki birisi girse içeri, ben 1 dk bekleyip girsem o beni beklerken kaç yıl geçmiş olur. Veya arka arkaya girerken bile bir saniyelik fark var sonuçta atıyorum. O fark farketmiyor mu hiç oradaki zamana?
Sosyal ağlarda paylaş

Queen said:
Benim anlamadığım olay ilk filmde zaman kavramıydı. Çocuklar girip çıkıyor ve bir bakmışlar çok az zaman geçmiş bir gün bile değil. Ama orada 10 yıl rahat geçirmişler. Peki birisi girse içeri, ben 1 dk bekleyip girsem o beni beklerken kaç yıl geçmiş olur. Veya arka arkaya girerken bile bir saniyelik fark var sonuçta atıyorum. O fark farketmiyor mu hiç oradaki zamana?

aboo felsefe başladı

edit: onlar için 1 yıl, narnia için 1300 yıl... hesapla bakim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...