Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuz Dergisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yukardakini okurken çay içiyodum okulda püskürttüm direk=)
ben ilk açtımmı orada olabilirdimi okuyorum içlerinde illaki biri bombadır diye
sonra armutlara geçiyorum,sonra yiğit özgürün kısmına bakıp otisabiye atlıyorum=)

bu hafta yiğit özgürün çizdiklerinde de güzeller var
scanliyim de bi=)
Mesaj tarihi:
Saeros said:

ahah o adamın çizgilerine hastayım ya, bu kadar mı şirin ve süper çizilir
hele şu küçücük masada toplantı yaptıkları bi karikatür vardı, kafalar yastık gibi birbirine yaslanmıştı eahu.

Son dergide ki favorim o benim :P
Uğur Gürsoy/Ersin Karabulut diyorum bende o arada
Mesaj tarihi:
Kötü olan yok gibim yaw
Uğur Gürsoy
Memo
Ersin Karabulut
Yiğit Özgür (Adamım :D)
Otisabi

Yaw hepsi güzel işte. Dergi de mükemmel zaten. Tam kankaların dergisi olmuş. Çıktığından beri her hafta alıyorum.
Mesaj tarihi:
Theridone said:
Kötü olan yok gibim yaw
Uğur Gürsoy
Memo
Ersin Karabulut
Yiğit Özgür (Adamım :D)
Otisabi

Yaw hepsi güzel işte. Dergi de mükemmel zaten. Tam kankaların dergisi olmuş. Çıktığından beri her hafta alıyorum.

aynen ha, çıktığından beri çıktığı ilk gün alıyorum, keyifle sıkılmadan da okuyom.
hayatımda ayrı bi yeri var artık bu derginin, uykusuzdur uykusuz
Mesaj tarihi:
Ben de alıyorum çıktığından beri

Yalnız şey, Umut Sarıkaya havadan sudan bişeyler yazardı bi köşede çok severdim o köşeyi. Son 2 haftadır kaptan geyiğine başladı pek hoşnut değilim..

Neyse ya, iyi işte bütün dergi az kaldı zaten balonumu patlatmaya başka ne yazsamda post kasıyor gibi görünmesem ki acaba hımmm alın abi hepiniz çok güzel bi dergi uykusuz vallahi kemkümşakşuk.
Aslında ben mesaj kasma geyiği yapıyorum yoksa kasmıyorum yani. Hatta seviyorum ben balonumu. Zaten bu mesajdada balonunu patlatmak isteyenlere karşı bi alaya alma duygusu olması gerekiyordu. neyse hadi uzadı bu mesaj.,.
Mesaj tarihi:
david abinin bidondan bardaga su dokmesi yardi.
umut sarikayanin son sayıdaki karikaturu.

-abi uzun zamandir gerilim filmi cekmiyorsun .... diye giden.

bunu okuduktan sonra bide ustune damacanadan bardaga su koymam gerekti güldüm bi an.
  • Yeni Oluştur...