Nexus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 erdil yaşaroğlu ve selçuk erdem de bi gelse uykusuza kadro fullenir
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 umut sarıkaya.. yani hepsi bir yana o bir yana bence
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yukardakini okurken çay içiyodum okulda püskürttüm direk=) ben ilk açtımmı orada olabilirdimi okuyorum içlerinde illaki biri bombadır diye sonra armutlara geçiyorum,sonra yiğit özgürün kısmına bakıp otisabiye atlıyorum=) bu hafta yiğit özgürün çizdiklerinde de güzeller var scanliyim de bi=)
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 üstteki 2 taneye daha çok güldüm ben=)
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ahhaah tövbe et iyiymiş, hacının tip.
Echoes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 umut sarıkaya 1 ender yıldızhan 2 uğur gürsoy 3 ama hepsi ayrı mükemmel tabi:)
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 NUTELLA !!?! güldüm baya ona sdf. ninjanın gözler süper.
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 selçuk erdem herhangi bi dergide çiziyor mu bileniniz varmı acep?
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Saeros said: ahah o adamın çizgilerine hastayım ya, bu kadar mı şirin ve süper çizilir hele şu küçücük masada toplantı yaptıkları bi karikatür vardı, kafalar yastık gibi birbirine yaslanmıştı eahu. Son dergide ki favorim o benim :P Uğur Gürsoy/Ersin Karabulut diyorum bende o arada
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 uğur gürsoy un FIRAT ı çok seviyorum ben her hafta acaip gülüyorum çizime =)
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kötü olan yok gibim yaw Uğur Gürsoy Memo Ersin Karabulut Yiğit Özgür (Adamım :D) Otisabi Yaw hepsi güzel işte. Dergi de mükemmel zaten. Tam kankaların dergisi olmuş. Çıktığından beri her hafta alıyorum.
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 birazdan almaya çıkacam, gelmiştir umarım. buraya glemesi zor oluyo derginin :D
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Theridone said: Kötü olan yok gibim yaw Uğur Gürsoy Memo Ersin Karabulut Yiğit Özgür (Adamım :D) Otisabi Yaw hepsi güzel işte. Dergi de mükemmel zaten. Tam kankaların dergisi olmuş. Çıktığından beri her hafta alıyorum. aynen ha, çıktığından beri çıktığı ilk gün alıyorum, keyifle sıkılmadan da okuyom. hayatımda ayrı bi yeri var artık bu derginin, uykusuzdur uykusuz
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o zaman diğer dergiler satmaz. siz istiyosunuz diye dergiler iflas mı etsin?
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de alıyorum çıktığından beri Yalnız şey, Umut Sarıkaya havadan sudan bişeyler yazardı bi köşede çok severdim o köşeyi. Son 2 haftadır kaptan geyiğine başladı pek hoşnut değilim.. Neyse ya, iyi işte bütün dergi az kaldı zaten balonumu patlatmaya başka ne yazsamda post kasıyor gibi görünmesem ki acaba hımmm alın abi hepiniz çok güzel bi dergi uykusuz vallahi kemkümşakşuk. Aslında ben mesaj kasma geyiği yapıyorum yoksa kasmıyorum yani. Hatta seviyorum ben balonumu. Zaten bu mesajdada balonunu patlatmak isteyenlere karşı bi alaya alma duygusu olması gerekiyordu. neyse hadi uzadı bu mesaj.,.
GEd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 david abinin bidondan bardaga su dokmesi yardi. umut sarikayanin son sayıdaki karikaturu. -abi uzun zamandir gerilim filmi cekmiyorsun .... diye giden. bunu okuduktan sonra bide ustune damacanadan bardaga su koymam gerekti güldüm bi an.
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 her hafta uykusuz + penguen combosu iyi gelmeye başladı =) stresimi alıo valla
Öne çıkan mesajlar