pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 long live linux.open source rocks... yokmudur linux kullanan?varsa hangi dağıtım? hangi masaüstü?neden? archlinux-kdemod gnome sevenlerdendim eskiden fakat gnome klavye seçeneklerindeki türkiye düşmanlığı gnomedan souttu. Go kde... [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:44 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 her ne kadar şu an elimde olmayan sebeplerden dolayı windows makinelerde sürünmek zorunda kalsam da(bak sen), normalde ubuntu kullanıyorum. ubuntu kullanma sebebim denediklerimin içinde kendimi en rahat hissettiğim dağıtım olması. ayrıca popülerliği sebebiyle tutorial howto felen çok fazla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gnome daha sux kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aslında güzel bi masaüstü gnome.mesela mp3lerin üzerine gelince çalması felan hoş özelliklerinden.fakat gnome un developerlarına türk düşmanları karışmış görünen ve mantık ötesinde girişimlerde bulunmuşlar.kınıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar