malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bütün karıları keller götürüyor kingpin,rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ben de kel oluyorum =( çok testosteronluyum lanet olsun afds. sülalenin ilk keli, + kel mühendisi olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Şakaklarım doğduğumdan beri yok benim doğuştan kelim. Bide alın çizgisi diye bişe varmış zaten rayka kadar alnım var oda geriye çekiliyo kime gitsem bioxcin öneriyo hatta dayım da kullanıyo direk onu önerdi(adamın günde tek bi tel bile dökmediğini düşünüyorum kafasında bulunan saç adedini göz önünde bulundurarak) :D Ama tıp var falan gidip bi dermatoloğa(galiba bunlar bakıyodu) görünmeden birşeyler yapmakda istemiyorum. Uzatıyorum ama saçlarımı kıvır kıvır birşey oldular şapkasız çıkmam abi modundayım neo-mazhar oldum. Bide yaptığım gözlemler sonucu bişey farkettim 2-3 günde bir saçlarımı şampuanlamazsam(head&shoulders kullaniyem) saçlarım daha fazla dökülüyor. Sıcağa karşı dayanıksızlığım var ılık suya bile giremiyorum o yüzden soğuk suyla duş alıyorum. 2 günde bir şampuanlamaya çalışıyorum ama 3 güne kadar uzayabiliyor aciliyat gerektiren durumlarda. Genelde şampuanladığım gün hiç saçım dökülmüyor. Saçımı ileride toplamak arzusuyla yaşıyorum. Eğer bu saç dökülmesi olayı abarırsa 0-1-2-3 bu numaralardan birini beğenip saçımı abone edicem. Anne-baba taraflarının her ikisinde lüle lüle saçları olan bireyler olduğu gibi tipik kellik yaşayan bireylerde var. Ama ırsi kellik yanılmıyorsam sadece baba tarafında var. Sonuç olarak en kısa zamanda dermatoloğa gidicem eğer onay verirse bioxcin kullanıcam. Aklımdayken bu şampuanı kullan(dığını iddaa eden)an (tanımadığım internette araştırırken yorumlarını okuduğum) kişiler etkisinin bi süre sonra azaldığını söylüyor ama öyle olsa bile hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 saçınız 1 cm mi uzuyo la bi ayda.. yazııııııkkk.. kingpinim 1 cm nedir ya ayda.. 1 ayda 4cm uzamazsa bu ay bakımsız kaldım diyorum kendime.. sende bi kellik var ama dikkatli ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oğlum sen anormalsin benim saçlar zaten yavaş uzar ya da hep bana öyle gelmiştir ek olarak herkes kafadan bişeyler atıp tutmuş :p ellerimi saçıma atıp çekiştirdiğimde geliyor bazen ama her zaman değil genellikle yıkandıktan sonra kuruturken geliyor. dökülüyor bi şekilde engelleyemiyorsun ama kellik boyutlarında olduğunu zannetmemekteyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bnm de saçlar hafiften seyrekleşti emin değilim ama 6-7 sene kadar uzundu saçlarım,ona bağlıyodm seyrekleşmesini tabi emin değilim artık kısa kestiriyorum sakallar da buna çok ters bi şekilde baya gür,sert ve düz=) beybifeysin deyimiyle survivor panama kaçkını gibi oluyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar