LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 elimde dk2 var ama almanca :( nasıl ingilizceye çeviririm?? edit: options bölümünü baya bi kurcaladım ama ingilizce bulamadım:( [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:41 tarihinde, LonelyWolf tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Oyunun Almanca versiyonunu almış/indirmişsindir. Bi ara Fifa'lar hep almancaydı, İngilizce olmuyordu. Tek dilli versiyonlardan kopyalanmıştır..
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 dünkü sorunu hallettim bugün bi sorum daha olacak. dk2 indirdim bi yerden. oyun setuplı değil yani extract ettim ve direkt oynamaya başladım. ama tahmin edebilceğiniz gibi patch yapamıyorum oyunu. klasörü orjinal destination'a yerleştirdim ama tabiki bilgisayar bunu yemedi. bir çözüm bilen var mı. mesela patche'in destination'ını değiştirebilir miyim mesela?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 cracklemeden önce patchlemen lazımdı
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yok bişi cracklemedim zati. setup bile yapmadım direkt unzip ve play :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 regeditleri calıştır muhtemelen oyun registery file'ları bulamadığı için oyunu gorememış o yuzden pathclememıştır
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 arkadaşlar bana bu oyunu setup'lı yani yüklemeli :) bir kopyası lazım. böyle bildiğiniz bir link varsa veya elinizde cd varsa yardımcı olabilir misiniz? :)
Öne çıkan mesajlar