Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes sorunsalı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tuborg danimarkanın en iyi birası ve içimi kolaylığı ile bilinir.
tadından şikayet edilmez, şikayet genellikle bu ne su gibi diyenlerden gelir, o da efesin içtikçe artık tıkaması berbat arpa ve tatlımsı tadından dolayı bira içmeyi bilmeyenlerden kaynaklanır.
ya sen tuborg içmemişsin ya da bozuk tuborg içmişsin. gold demedim ayrıca. hatta yeşil etiketli kahverengi şişe'de demedim.
yeşil etiket, yeşil şişe.

antalyanın yazın en kalabalık mekanı beach park beyzade'de bu bira servis edilir. sırf yeşil tuborg içmeye akşamları gidilir.
yanlarında ki mekanlar %20 doluyken beyzade de yer bulamazsın.
belki antalya birasıdır yeşil şişe tuborg. bilemiyorum. yaz akşamları yudum yudum rahatsız etmeden keyifle içiliyor.
Mesaj tarihi:
danimarkanın en iyi birası olarak bilinmesi ''ana danimarkanın lan hemde oha'' şeklinde bi söylemle psikolojik olarak tadının guzel gelmesi anlamına mı gelıyor?
su gibi olmasının yanında içtikten sonra iğrenç bi tad bırakıyor. efes biraz daha keskin bir tad bırakıyor rahatsız etmıyor ve geçince tam geçıyor. tuborgu iç 4-5 saate anca geçer tadı bişeyler yemezsen yanında.
tam dediğini içmedim hiç karşılaşmadım ama yeşil tuborg içtim ondan bahsediyorum. hem buz gibiydi hem de bozuk falan değildi yani belli olurdu bozuk olsa. bakmadım ama tarihine

dolabilir ama bunla ilgisi olduğunu sanmıyorum etraftaki o kadar işletmeci salak mı görüyorlar onca doluluğu ve sadece bira değiştirip o kadar doldurmak varken değiştirmiyorlar? başka sebepler vardır. oranın eskisidir müşterileri devamlıdır. yerleri rahattır şudur budur
Mesaj tarihi:
yeşil etiket yeşil şişe bakkalda çakkalda bulunmuyor bide. belirteyim. belki büyük süpermarketlerde falan.
ama o dediğim yer sadece ondan satıyor. bakkala gidince bulunmuyor.ilginç.
Mesaj tarihi:
Ferrero sonuna kadar katılıyorum . Bazen acayip fark ediyor tat. Metal şişeden kaynaklanabiliyor galiba. Gecen gün 6 şişe fıcı metal kutu aldım . 3 tanesini içe bildim gerisini kapıcıya verdim.

Tercihlerim:
1-Budweiser
En Güzel bira kim ne derse desin Budweiser dır. Tadı über Ne şişkinlik yapıyor nede geğirtmiyor.(Bazen geğirmek zevkli oluyor o ayrı :P) Tek eksi si pahalı olması
2-Efes Fıcı Cam Şişe
Gece kumsada açıcan bi efes yanındada ayçekirdeği.Geğirgeğirebildiğin kadar

43634623472-Tuborg
  • Yeni Oluştur...