Voys Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 dilindeki tad duyuları uyuşmuş o zaman alkolden. içtiğim en en en en en en en berbat alkol o. tuborg a hayır. gold u bile kötü
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tuborg danimarkanın en iyi birası ve içimi kolaylığı ile bilinir. tadından şikayet edilmez, şikayet genellikle bu ne su gibi diyenlerden gelir, o da efesin içtikçe artık tıkaması berbat arpa ve tatlımsı tadından dolayı bira içmeyi bilmeyenlerden kaynaklanır. ya sen tuborg içmemişsin ya da bozuk tuborg içmişsin. gold demedim ayrıca. hatta yeşil etiketli kahverengi şişe'de demedim. yeşil etiket, yeşil şişe. antalyanın yazın en kalabalık mekanı beach park beyzade'de bu bira servis edilir. sırf yeşil tuborg içmeye akşamları gidilir. yanlarında ki mekanlar %20 doluyken beyzade de yer bulamazsın. belki antalya birasıdır yeşil şişe tuborg. bilemiyorum. yaz akşamları yudum yudum rahatsız etmeden keyifle içiliyor.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 efes sux tuborg ftw? OLMADI FİSTAN
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tuborg en kötü bira be =( heineken, carlsberg, becks hepsi daha iyi tuborgdan.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tuborg ile carlsberg aynı bira yalnız. üretim paketleme şişeleme mayalama sdfdsf
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 danimarkanın en iyi birası olarak bilinmesi ''ana danimarkanın lan hemde oha'' şeklinde bi söylemle psikolojik olarak tadının guzel gelmesi anlamına mı gelıyor? su gibi olmasının yanında içtikten sonra iğrenç bi tad bırakıyor. efes biraz daha keskin bir tad bırakıyor rahatsız etmıyor ve geçince tam geçıyor. tuborgu iç 4-5 saate anca geçer tadı bişeyler yemezsen yanında. tam dediğini içmedim hiç karşılaşmadım ama yeşil tuborg içtim ondan bahsediyorum. hem buz gibiydi hem de bozuk falan değildi yani belli olurdu bozuk olsa. bakmadım ama tarihine dolabilir ama bunla ilgisi olduğunu sanmıyorum etraftaki o kadar işletmeci salak mı görüyorlar onca doluluğu ve sadece bira değiştirip o kadar doldurmak varken değiştirmiyorlar? başka sebepler vardır. oranın eskisidir müşterileri devamlıdır. yerleri rahattır şudur budur
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bence de tuborg rezalet ama efeste de bi degisiklik var gibin sanki. yine de sise efes en krali.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tamamen aynısysa düşün bende tuborg nası bi etki yaratmış eski tecrübelerimden =(
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kutu bira içilir mi ya? bırakın gidin ölün daha iyi. fıçı ftwwwwwwwww
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tavsanlarının bile tercihi. daha başka yorum yapmayacağım. asd.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yeşil etiket yeşil şişe bakkalda çakkalda bulunmuyor bide. belirteyim. belki büyük süpermarketlerde falan. ama o dediğim yer sadece ondan satıyor. bakkala gidince bulunmuyor.ilginç.
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Tuborg gold kadar kötü bir bira yoktur bence.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ferrero sonuna kadar katılıyorum . Bazen acayip fark ediyor tat. Metal şişeden kaynaklanabiliyor galiba. Gecen gün 6 şişe fıcı metal kutu aldım . 3 tanesini içe bildim gerisini kapıcıya verdim. Tercihlerim: 1-Budweiser En Güzel bira kim ne derse desin Budweiser dır. Tadı über Ne şişkinlik yapıyor nede geğirtmiyor.(Bazen geğirmek zevkli oluyor o ayrı :P) Tek eksi si pahalı olması 2-Efes Fıcı Cam Şişe Gece kumsada açıcan bi efes yanındada ayçekirdeği.Geğirgeğirebildiğin kadar 43634623472-Tuborg
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 1- Newcastle Brown Ale 2- Young's Oatmeal Stout 3- Sam Adams Seasonal 4- Efes Fici (sise) 345435353- Tuborg'a da aynen katildim
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Dişlerini Fırçaladıktan sonra iğrenç gelir tadı ama Soğan yerseniz çok fazla, sigaranın nefesi geri verirken tadı iğrenç gelir
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ya o biralar ne ilke allahın devşirmesi
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 unutmadan yeşil dev e saygılarımızı sunalım.
Öne çıkan mesajlar