xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 daha bügün temiz bir format attım tüm hardiske win xp pro sp2 kurdum tüm driver lar son updateleri ile birlikti kuruldu bilgisayarda sadece titan quest oyunu var bide nod32 var ki her zaman kullandığım program sorun şu formattan once gayet güzel çalışan oyun bu sefer 2dk da bir 30 snlik fps düşmeleri ile çalışıyor fps düşmesi dediğim 1-2 fps falan sonra tekrar normale döüyor ortalama 55fps sorun nedir sizce? sistem 2.0 dual core mobile 1gb ddr2 128 geforce go 6600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ısınma sorunu olabilir, hard disk sorunu olabilir, ram sorunu olabilir kardeşimin bilgisayarı pentium 2.0 mesela onda da sürekli olur oyundayken fln 10 sn lik takılmalar yaşar ama aynı oyunu benim amd 1ghz (:p) ile açtığımda ne kadar yavaş olursa olsun hiç takılma olmuyor. bu yüzden intellerle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüştüm. arkaplanda çalışan bir program sistemi zorluyor da olabilir fps düşmeleri yaşadığın zaman, genellikle sorun bu oluyor. ne bileyim antivirüs güncellemesi yapıyor olabilir mesela. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:40 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sanırım sorunu buldum ama yine yardımınıza ihtiacım var benim işlemci mobil işlemci olduğu için işlemci hızı sabit durmuyor yani su an 768mhz yazıyor ama yetmedigi zaman kendısı 2ghz e çıkarıyor(pil tasarrufu için) asıl sorun bu geçişte 30 sn falan sistem neredeyse kitlenme noktasına gelmesi bu özellği kapatmanın yolunun önceden bulmuştum fakat şimdi aramama rağmem bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 özelliğin adı speedstep galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kendi kendime konuşuyor gibi olucam ama :D sorunun çözümünü buldum buraya yazmak istedim eğer biri daha aynı sorun yaşar diye.. çözüm çok basit Switchspeedxp adlı programı çekip performans ayarlarından max performans sekmesini seçiyoruz sorununm %100 çözümüştür.ekstra hiçbirşey yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar