mono Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=15600 resmi.. gerekli bilgi swg.stratics.com ozet: henuz oyunda degil ama test centerda deneniyor snrm dantooinedeki bir hermitten(henuz yok ortada) bir tur questi tamamladiginda master armorsmith bu zirhin Schematikini odul olarak alabiliyor.(herhalde piece by piece dir..) Resourcelar zaten yuh dedirtiyo; albatros peko tuyunden giant kimogila scale lerine kadar...ek bilgi oalrakda asiri low ham cost ve ortalama compostieden daha yuksek resist.. anlamadiim nokta master armorsmith olmadan da gidip quest tamamlayip schematik alamicakmiyiz? aliriz herhalde yaw..alalim yani :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 lightsaberida elinde :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 lol bune bole cok basarisiz bi armor[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 elde edersem en fazla evimde süs diye durur :( wookiee olmak zor iş[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 dizaynirlarin arasinda bi tane japon vardi anlasilan. gordugumuz sey bir samurai.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ben beendim giyerdim oyudna olsam[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ayrıca bütün sony japon abi =) ne bekliosun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 zcmislar bence. japonlasma hedesi cok artarsa soe forumunda ne burasi swg mi tokyo-edo expresi mi diye tartismalara giricem[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 gir abi biim yerimize de gir sw çizgisini kaybetmişyanlız mesela boba fettin armor tamamen yansıtıo[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 O nası bi kasktır aabii??? Direk fake foto yani...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Anlamıyorum vede anlamak da istemiyorum. ben sadece obi van kneobi'nin giydiği cüppeden istiyorum, şu jawa lara ne kadar özensem yeridir. Bu arada sony japon espirisini tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 saolsun efenim.. harbi fake olabilir ama yok abi kim uğraşcak light saber fake kokusu yayıyo ama..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Yenilik yeniliktir. Bence sirin bisiy.En azından oynamak icin bi bahane daha...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 fake olacagini sanmiorm bugun mos eisleydeki Bh trainerin ustunde bu zirhin chest platinin daha sade ve beyaz versyonunu gordum.. oyunda olmayan giysi zirhlar bazen yakalaniyor npc ler ustunde kameralara hehe[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 evet bende bi med centerda bi medic trainer üstünde gördümde oha dedim... tabi sadece body kısmını.. beyazdı ve harika görünüodu...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bh trainer larda bunun beyazı ve altta mavi tulum lu halı var oradan gorulebılır, baslıga gelınce ubase le azcık oynamıslar , onemlı olan ststlar bakalım bı cıksında gorelım. [Bu mesaj sadATS2 tarafından 17 October 2003 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 afedrsiniz de her öle şapka ve leg armor japon mu oluyo?, japon olsa koujia koyarlaR =)) şaka şaka da sw diyelim, far time far galaxies, kültürler taşınmış =)[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar