navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Selamlar, Eğer nasip olursa 1-2 hafta içinde 2. el bir otomobil alacağım. İstanbul yada Ankara'da olmadığım için çok fazla şansım yok. Renault, tofaş dışında pek fazla seçenek yok. Bende bir kaç otomobil dergisi ve internette biraz arama yaptım. Bir dergide şöyle bir araba gördüm; Peugeot 306 Gti 1999 Model. 67 bin km, lacivert, Hid. Direksiyon, ABS, Klima, Sürücü Airbag, Ön sis farları, immobilizier, Uzaktan kumanda, Sunroof, Deri Koltuklar, Aluminyum jant, Merkezi kilit. İstenen fiyat : 22 milyar Özellikler hoş görünüyor. Sizden bir kaç konuda bilgilerinizi paylaşmanızı rica edeceğim. - Araba 5 senelik ve fazla km yapmamış ama Gti olması beni motorun haşat olabileceği konusunda biraz korkutuyor. - Peugeotların genel sorunları ve başlıca eksileri nelerdir ? - Yakıt tüketimi (özellikle şehir içi) ne kadardır ? (Sıfır modelinin tüketimini buldum ama önemli olan 5 yaşındaki bir motor ne kadar tüketir?) - Diğer bir seçenek 2000 model vw golf comfortline (23milyar). Sizce hangisi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[hline]Darkspade [Bu mesaj navyamphs tarafından 13 October 2003 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Saolasın bilgiler için. Lakin benim aklıma takılan soru şu. Peugeotu kime sorsam "ii arabadır, ii kaçar, hoştur güzeldir." diyorlar. Hele birde Gti olunca daha da aklıma yatıyor. Donanımı çok iyi. Ama diğer seçenek golf deyince "Sen bırak pejoyu, vw al" diyorlar. Yani birisi 105 bg diğeri 160 beygir. Neden aynı paraya daha hızlı bir araba almayayımki diye düşünüyorum. Yada golfun ne artısı var ? Şasesi, kullanılan malzemesi daha iyidir, sağlamdır vs ama sonuçta ben bu arabayı tarlaya sürmeyecemki. Kısacası yaş müsaitken biraz "havalı" araba süreyim istiyorum :) Ama pejoyu alıp servisten çıkamayacaksam mecburen vazgeçecem.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Sen bakma bu silthanasın platinumla golfe bastım dediğine :PP Sen golf al dicem ama Golflerde mart 2004 de üretimden kalkıcak yeni nesil golfler geliyor. Nekadar paran olduğunu söyle derim Bak 25 milyara al bitane sıfır KM Polo yada ÖTV indirimiyle birlikte 24 milyara Peugeot 206 HDI alabilirsin dizel hem az yakar bütçene fazla bi etkisi olmaz.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 306 gti iyidir temizini bul bin iyi kaçar[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Bence sen kirmizi isikta 75 beygirlik arabalarin arkasindan bakmak istemiyosan 306 yi al cunku Golf 1.6 ekstra hantal bi araba tamam ici zupper olabilir ama kesinlikle araba kalkista ofside ben 1.6 2000 model polo kullaniyorum gecen sahil yolunda yeni bi golf le (02-03 olabilir) 2 kere kapistim 2 kerede adamla 4-5 araba fark acildi. valla ben uzuldum... ayrica 1.6 2000 golf kullandim kalkista polonun veya honda cvic v-tec in tadini vermiyo hatta bu ne gibisinden hayal kirikigina ugradim...[hline]You Are all Ggoing to DİE down here... www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar