phoebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 merhabalar baska bır konuda oglum fıldelden ve onun egzama sorunundan bahsetmıstık.veterinerimiz prednol a ısımlı bır merhem aldırdı ve bır gundur kullanıyoruz fakat kortızonlu bır merhem sızce bu uygulamadan vazmıgecsem?kortızon ne yapabılırkı hayvana? ayrıcada avil dıye de bır hap verdı mamayı da kesınlıkle sadece exculusive proteıns kullanıyoruz..sankı boole kabuk kabuk atıyor gıbı bır hala gelıyor cogu bolgeler..bu durum benı cok uzuyor lutfen goruslerınızı ve dusuncelerınızı hatta deneyımlerınızı esırgemeyın sımdıden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 daha bir gündür kullanıyormuşsun, bence tedaviyi kesme şimdiden. kabuk olur iyileşir gibi olur ama birden yeniden kaşınmaya başlayabilir hayvancık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 vazgeçme, sinir bozucu egzama sorunlarında kortizon kullanılıyor zaten. ben de benim fidel için epeyce kullanmak zorunda kalmıştım. canını yakar epeyce çocuğun ama, ilgisiz şefkatsiz bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 pek canı yanıyor gıbı davranmıyor ama bu sabah baktıgımda asırı azalmıstı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 veterinerden iyimi biliceksin kesme ilacı yazık hayvancığa [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 22:12 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar