karpuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 babama iş yapacağı oyunun oynanmayacağı (yani oynanabilir ama az...) bir bilgisayar yapcam... yardımınıza ihtiyacım var şimdi celeronla hiç alakam olmadı iyimidir bu arada ucuzdan kasıt BAYAA bi ucuz olcak ekran kartı zaten önemli değil en ucuzundan bi tnt2 alınır e anakart da ucuz alsan 70 dolarlık falan monitör var ona gerek yok ram de 256 mb olur heralde (2 tane 128) yani celeron a hangi anakart uyar celeron olmak zorunda diil p4 ün alt seviyesi de olur ama o da çok mu pahalı olur tavsiye lütfen...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ne kadarlık bişiye ihtiyacın var tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 baba sana 15$a geforce 2 mx 400 satabilirim eski ekran kartım yazıcıoglunun orada satacaktım yarın.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 0 ını 15" monitorle 320$ a alabilirsin ... (yeni topladim da aynindan bitane)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar