Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil Soundtrack

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

RE'nin (filmin) müziklerini yapan elemanın siteyi buldum.Ohh dedim sonunda RE'nin sonundaki parçayı dinleyebileceğim sonra tüm mp3leri indirdim hiçbiri istediğim değildi.O sondaki(Milla'nın Raccoon City Research Facility'den çıktığı an başlayan - introda da vardı ayrıca) parçayı nerden bulacam acep?..[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

Techno gibi benim dediğim dıt dıt dıt dıdıtdıdıt(ağzında uzatarak tekrarla hatırlayacaksın) gibi bir melodisi vardı.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 19 October 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

resident evil soundtrack aşmıştır
marilyn manson filmdeki müzikleri icra etmiş
diğerleri ise industrial/nu gruplar bisürü[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn
wtf is goin on?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Satyr, 19 October 2003 15:16 tarihinde demiş ki:
Ben Dedim onu[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr
(1-3-7-8-11-16-18)
evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara!
Nasıl?Bilmukabele efendim!

Evet sonradan gördüm :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...