Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 RE'nin (filmin) müziklerini yapan elemanın siteyi buldum.Ohh dedim sonunda RE'nin sonundaki parçayı dinleyebileceğim sonra tüm mp3leri indirdim hiçbiri istediğim değildi.O sondaki(Milla'nın Raccoon City Research Facility'den çıktığı an başlayan - introda da vardı ayrıca) parçayı nerden bulacam acep?..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben o filmde bi tane parcayi cok begenmistim oda keyboardlu bi parcaydi marylin manson in ama senin dedigin gitarli olan mi?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Techno gibi benim dediğim dıt dıt dıt dıdıtdıdıt(ağzında uzatarak tekrarla hatırlayacaksın) gibi bir melodisi vardı.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 19 October 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 keyboardlu bisiyse(elektronik efek falan da var) sanirim o bnmde hosuma giden marylin manson'in resident evil main theme i olmasi lazim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 slipknot my plague olamaz di mi[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr (1-3-7-8-11-16-18) evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara! Nasıl?Bilmukabele efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 slipknot techno diil ki[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 depech mode - dirt te olabilir[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 tabi ilk msjdan soorayı okumazsam böyle oluo...[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr (1-3-7-8-11-16-18) evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara! Nasıl?Bilmukabele efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bak yine o filmin soundtrack'i olan Slipknot-My Plague var. Senın dediğinle alakasız ama güzeldir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Ben Dedim onu[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr (1-3-7-8-11-16-18) evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara! Nasıl?Bilmukabele efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 resident evil soundtrack aşmıştır marilyn manson filmdeki müzikleri icra etmiş diğerleri ise industrial/nu gruplar bisürü[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Satyr, 19 October 2003 15:16 tarihinde demiş ki: Ben Dedim onu[hline]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=satyr (1-3-7-8-11-16-18) evet onu 17 yerinden bıçakladım ama inanın istemeden oldu vallaaa kazara! Nasıl?Bilmukabele efendim! Evet sonradan gördüm :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar